Zöldülő Erasmus+ - Fenntartható projektmenedzsment műhelymunka az Erasmus+ program projektjeihezIdőpont: 2020.01.24. 9:30-17:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (6. emelet)

Az Erasmus+ program 2021-től megvalósuló utódprogramjának egyik fontos eleme lesz a fenntartható szemlélet a projektek tervezésekor. A műhelymunka során megtanulható és megtapasztalható, hogy mennyire fontos a tudatos tervezés és a fenntarthatóság ezen projektek megvalósításakor, hogyan tervezhetünk és érhetünk el olyan eredményeket, melyek mind a szervezőknek, mind a résztvevőknek hosszútávon hasznosak lehetnek. A műhelymunka célja, hogy a résztvevők magabiztosan tudjanak olyan projekteket megvalósítani, amelyek a környezet számára is hasznosak és fenntarthatóak.

Program:

9:00-9:30 Regisztráció
9:30-10:00 Bemutatkozás (INTRO) gyakorlat
10:00-11:15 Mi a fenntarthatóság? Hogyan lehet egy projekt fenntartható környezeti és tanulási szempontból?
11:15-11:30 Kávészünet
11:30-12:30 Bevezetés a fenntartható projekttervezésbe - Jó gyakorlatok megosztása – kiscsoportos gyakorlat – (a projektek előkészítési/tervező szakasza)
12:30-13:15 Szendvics ebéd
13:15-14:30 Projekt kivitelezés fenntartható módon - Tippek, trükkök praktikák (a projekt megvalósítási szakasza) - Mire figyeljünk egy tudatos program megvalósítása során?
14:30-15:15 Mitől lesz a tanulás fenntartható? Rutinok beépítése a mindennapokba, egyéni tervezés (a projekt utómunkálatait érintő szakasza)
15:15-15:30 Kávészünet
15:30-16:30 Szitázó workshop – egy konkrét példa saját élménnyel
16:30-17:00 Értékelés, zárás

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2019.12.09.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány