Erasmus+ vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségi pályázatíró szeminárium

A vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségi pályázattípus (KA 201) esetében arra nyílik mód, hogy állami-civil és üzleti szereplők kapcsolódjanak össze és tapasztalatot cseréljenek, illetve szellemi terméke(ke)t (pl. szakmai továbbképzés, pedagógiai módszertani útmutató stb.) fejlesszenek köznevelési területen érzékelt problémák megoldására.

Időpont: 2020.01.29. 10:00 - kb. 16:30
Helyszín: Tempus Közalapítvány, Greenpoint 7 irodaház, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet, Brüsszel terem

(A rendezvény NEM az iskolai, óvodai partnerségi pályázat beadását tervező intézmények részére szól!)

TERVEZETT PROGRAM

Kiknek hasznos? A vegyes intézményi összetételű köznevelési stratégiai partnerségi pályázattípus azon csapatoknak hasznos, amelyek a köznevelési terület fejlesztését célzó nemzetközi projekten szeretnének együtt dolgozni, viszont nem feltétlenül csak óvodai-iskolai körből kerülnek ki, hanem lehetnek állami, civil, illetve üzleti szereplők is a partnerség tagjai. E projektekben jellemzően olyan típusú és léptékű problémák megoldására szövetkeznek az együttműködés résztvevői, amelyek esetében nem elegendő a köznevelési területen elérhető tudás, hanem ki kell nyúlni más szektorok tudásaihoz az előrelépéshez. A projektek megcélozhatják a partnerség közötti tapasztalatcserét, általában ez szokott lenni az első lépcsőfok, majd miután összegyűlt némi tapasztalat, akkor szellemi termékek fejlesztésére is lehet pályázni.

A következő pályázati beadási határidő: 2020. március 24. déli 12:00 óra (brüsszeli és budapesti helyi idő szerint) 

 

FONTOS! FELKÉSZÍTŐ ANYAGOK A SIKERES PÁLYÁZATHOZ

Az Önök érdekében javasoljuk, hogy a projekttervük pályázati formátumba való átültetése előtt alaposan tanulmányozzák a 2020-as Erasmus+ pályázati útmutató stratégiai partnerségi projektekre vonatkozó részeit. Mind az általános elvi keretek, mind a fogalmak, mind pedig a tartalmi és pénzügyi elvárások tekintetében ezek jelentik az alap útmutatást.

  • Erasmus+ pályázati útmutató, 2020, stratégiai partnerségekre vonatkozó részek (általános tudnivalók: 5-24. oldal; oktatás és képzés: 26. oldal, stratégiai partnerségek: 98-124. oldal; Annex I: a stratégiai partnerségek szabályai: 294-305. oldal, illetve áttekintésre: C rész: pályázóknak szóló információk: 249-268. oldal)

A Tempus Közalapítvány munkatársai 2019. november 25-én vegyes intézményi összetételű köznevelési orientációs és projekttervező napot tartottak annak érdekében, hogy egyrészt segítsük letisztítani azokat a formálódó projektötleteket, amelyek a köznevelés fejlesztését célozzák, megalapozott közoktatási-társadalmi szükségletre válaszolnak és Önöket foglalkoztatja, másrészt pedig segítsük elhelyezni ezt a projektötletet az Erasmus+ Program keretrendszerében, ezen belül pedig a köznevelési stratégiai partnerségi területen belül. A rendezvény előadásainak anyaga az alábbi hivatkozásokon elérhető:

A januári pályázatíró napon ezekre az előzetes ismeretekre fogunk építeni, ezért az Önök érdekében javasoljuk, hogy olvassák át és alaposan tanulmányozzák a fenti (előadás)anyagokat a rendezvény előtt.

A férőhelyek száma korlátozott, jelentkezésüket a regisztráció sorrendje szerint tudjuk fogadni. 

Utolsó módosítás: 2020.02.03.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány