Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek - Pályázatíró szeminárium, Budapest

A pályázattípus célja az európai dimenzió erősítése az óvodákban és az iskolákban, illetve a köznevelési intézmények tanulóinak és pedagógusainak felruházása 21. századi készségekkel és kompetenciákkal. Ezek a nemzetközi projektek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy a külföldi partnerintézmények megismerjék egymás mindennapi munkáját, működését, módszereit.

Időpont: 2020.02.05. 10:00-15:00
Helyszín: 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet, Brüsszel rendezvényterem)

2019-ben a pályázatot benyújtó magyar intézmények több mint felét (138) tudtuk támogatni, 2020-ban pedig előzetes becslések alapján 180 intézmény támogatására lesz lehetőségünk.

A pályázatíró szeminárium célja, hogy felkészítse az intézményeket a sikeres pályázásra. A pályázatok beadási határideje: 2020. március 24. déli 12:00.

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel kívánja segíteni a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden résztvevő átfogó képet kapjon az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2020. évi pályázati dokumentációval, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

Program

9:30-10:00 Regisztráció
10:00-11:10 Szakmai és adminisztratív tudnivalók, kérdések
11:10-11:40 Út a sikeres pályázathoz – pályázói szemmel
11:40-11:55 Szünet
11:55-12:30 Pénzügyi tudnivalók
12:30-13:00 Kérdések
13:00-13:30 Szünet
13:00-14:00 Út a sikeres pályázáshoz – szakértői szemmel
14:00-15:00 Pályázatírásra hangoló workshop: A saját motivációtól a saját ötletig

A programváltozás jogát a kezdő és záró időpontok figyelembe vételével fenntartjuk!
A rendezvény ellátást nem tartalmaz.

A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Kérjük, hogy legkésőbb 2020. február 3-ig regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével. Intézményenként csak két személyt tudunk fogadni.

Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk. 

Az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípusról – azonos tartalommal – további pályázatíró szemináriumokat is tartunk a következő helyszíneken és időpontokban:

A 2020. február 5. 10:00 órától kezdődő pályázatíró szeminárium előadásait élőben is közvetítjük! Amennyiben nem tud részt venni egyik KA229 pályázatíró rendezvényen sem vagy szívesebben követné az eseményt számítógépen keresztül, itt tud csatlakozni az online közvetítéshez egy egyszerű regisztrációt követően. Amennyiben már az esemény előtt csatlakozik, a felület automatikus emlékeztetők küld önnek 24 órával a kezdés előtt.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2020.01.17.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány