2019-ben támogatást nyert Iskolai, óvodai partnerségek projektek beszámolóinak elkészítéséről szóló tájékoztató nap

Az információs nap keretében részletesen megtárgyaljuk a 2019-ben támogatott Iskolai, óvodai partnerségek projektek részbeszámolóival és záróbeszámolójával kapcsolatos adminisztratív, tartalmi és pénzügyi teendőket.

Időpont: 2020.03.05. 10:00-15:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet, Brüsszel terem)

Az esemény programja a következő:

09:30-10:00 Regisztráció*
10:00-11:30 A beszámolás folyamata – részbeszámolók és a záróbeszámoló elkészítésének tartalmi szempontjai
Videó
11:30-11:45 Szünet
11:45-12:45 A beszámolás folyamata – részbeszámolók és a záróbeszámoló elkészítésének pénzügyi szempontjai
Videó
12:45-13:00 Kérdések
13:00-13:30 Szünet
13:30-15:00 Hogyan tegyük láthatóvá láthatatlan projekteredményeinket? - Műhelymunka
Összesítő táblázat

*Kérjük, hogy ha a megadott időpont előtt érkezik, az épület földszintjén üzemelő kávézóban vagy a hallban várakozzon.
A rendezvényen való részvétel díjtalan, ellátást nem tudunk biztosítani.

A résztvevőknek előzetesen regisztrálniuk kell a Tempus Közalapítvány honlapján 2020. március 2. hétfőig a következő linkek valamelyikén:

Mindkét nap programja azonos, ezért, kérjük, csak az egyik napra jelentkezzen! A projektindító szemináriumon projektenként maximum 2 fő részvétele lehetséges. A rendezvény a fenntartók, többek között a Tankerületi Központok és a Szakképzési Centrumok munkatársai számára is hasznos lehet, így kérjük, hogy számukra is továbbítsák a meghívót. Természetesen az intézményvezetőket is szeretettel látjuk. Amennyiben intézményüknek egynél több nyertes projektje van 2019-ben, úgy a kapcsolattartók részvételére projektenként számítunk. 

E-mailen küldött jelentkezéseket nem tudunk elfogadni! 

A 2020. március 5. 10:00 órától kezdődő beszámoló információs nap előadásait élőben is közvetítjük! Amennyiben nem tud részt venni egyik alkalmon sem vagy szívesebben követné az eseményt számítógépen keresztül, itt tud csatlakozni az online közvetítéshez egy egyszerű regisztrációt követően. Amennyiben már az esemény előtt csatlakozik, a felület automatikus emlékeztetőt küld önnek 24 órával a kezdés előtt. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a 2019-ben támogatott intézmények számára ez az egyetlen beszámolással kapcsolatos információs nap függetlenül a projektek futamidejétől. 

Utolsó módosítás: 2020.05.05.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány