Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap 2020

Mindannyiunk számára fontos, hogy a fiatalok megtanuljanak beleszólni a róluk szóló döntésekbe, a jövőben pedig aktívan részt vegyenek az őket érintő közösségi ügyek megoldásában. Ezért szervezzük meg immár kilencedik alkalommal a Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Napot.

Időpont: 2020.10.02. 10:00-15:30
Helyszín: Országház, 1055 Budapest, Kossuth tér 1-3.

A Parlamenti Ifjúsági Napon részt vevő 300 diák a nap során hazai és európai uniós parlamenti képviselőkkel beszélgethet, csapatot alkotva helyi szintű problémáik megoldásán gondolkodhat a társaival közösen egy műhelyfoglalkozás keretében, bejárhatja az Országházat és megismerkedhet az EU ifjúsági lehetőségeivel, az Erasmus+ programmal és az Európai Szolidaritási Testülettel. A program fókuszában idén a helyi szintű ifjúsági kezdeményezések állnak.

A programra az idén tavasszal 10-11. évfolyamos középiskolai osztályok, csoportok jelentkezését várjuk.

A részvétel ingyenes.

A felhívás részletei ITT találhatók.

A kiválasztás feltételeinek részletesebb magyarázata ITT található.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: május 31. dél

A csoportok aktív részvételét – a felkészülést és a kreatív beszámolót – szakmai zsűri értékeli. Az általuk legjobbnak talált osztály fődíja részvételi lehetőség az Európai Parlament strasbourgi Euroscola-programján.

FONTOS! A rendezvény csak abban az esetben kerül megrendezésre, amennyiben a koronavírus járvány kiváltotta rendkívüli helyzet kapcsán hatályba lépett korlátozások megszűnnek, illetve a kormány által esetlegesen hozott további intézkedések azt lehetővé teszik.

A Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Tempus Közalapítvány, az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodájának közös szervezésében. A tavalyi rendezvényen készült fotók megtekinthetők ITT.

JELENTKEZÉS 

Kérjük, a jelentkezéshez olvassa el a kiválasztás feltételeit és töltse ki az alábbi jelentkezési lapot! A csoport/osztály jelentkezése akkor válik érvényessé, ha a felhívásban kért szöveges és képes összeállítást is elküldik.

Utolsó módosítás: 2020.07.20.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány