Erasmus+ Stratégiai Partnerségek pályázatíró webinárium - Online

Pályázatíró webinárium a COVID19-helyzet nyomán létrehozott stratégiai partnerségek (Strategic Partnership in Response of the COVID-19 Situation) elnevezésű pályázattípusban.

Időpont: 2020.09.22. 09:00-13:30
Helyszín: Zoom

Az Erasmus+ 2020-ban rendkívüli támogatást nyújt a COVID19-helyzet nyomán létrehozott stratégiai partnerségek (Strategic Partnership in Response of the COVID-19 Situation) elnevezésű pályázattípusban az alábbi célokkal megvalósuló projekteknek az oktatási és ifjúsági szektorban:

A sikeres pályázás érdekében online pályázatíró szemináriumot szervezünk pályázóinknak a köznevelés, szakképzés, felsőoktatás, ifjúság és a felnőtt tanulás területén.

Program

08:45-9:00 Zoom belépés
09:00-09:30 Köszöntő, technikai információk, pályázati menetrend
09:30-10:30 A rendkívüli felhívás sajátosságai és a Stratégiai Partnerségi projektek felépítése
10:30-10:40 Szünet
10:40-11:10 Intézményi regisztráció és a Webform áttekintése 
11:10-12:00 A program támogatási szabályai
12:00-12:30 Szünet
12:30-13:30 Szektorális megbeszélés

Jelentkezési határidő: szeptember 20. éjfél


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Melyik szektorban kíván pályázni?*

Mi az a probléma a választott szektorban, amelyre a projektjével megoldást keres?*

Kérjük, foglalja össze röviden a projekttervét*
célok, partnerek profilja és ország, tervezett eredmények és tevékenységek


Milyen segítségre lenne szüksége ahhoz, hogy jobb minőségű pályázatot tudjon írni?*

Milyen konkrét kérdésekben várja a Közalapítvány munkatársainak segítségét?*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2020.09.18.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány