ERASMUS-AKKREDITÁCIÓ - PÁLYÁZATÍRÓ WEBINÁRIUM - Mobilitási projektek a felnőtt tanulás, köznevelés és szakképzés szektorban - Online

A Tempus Közalapítvány pályázatíró webináriumot szervez az Erasmus-akkreditáció kapcsán mobilitási projekteket tervezők számára a felnőtt tanulás, köznevelés és szakképzés terén.

Időpont: 2020.09.24. 14:00-17:00
Helyszín: online platformon keresztül, a technikai feltételek megléte esetén, a bejelentkezés bárhonnan lehetséges, csak arra alkalmas készülék és élő internet kapcsolat kell hozzá.

2020 őszén első alkalommal lehet pályázni Erasmus-akkreditációra. Az akkreditációs pályázati forma azt jelenti, hogy az akkreditációt elnyerő pályázó intézmények/szervezetek az akkreditáció elnyerését követő évtől (tehát jelen esetben 2021-től) egyszerűsített keretek között pályázhatnak mobilitási projekt megvalósítására. Mindehhez megalapozott stratégiát kell kidolgozniuk (2-5 évre szóló Erasmus-terv). Az akkreditáció elnyerését célzó pályázat idei beadási határideje: 2020.október 29. déli 12 óra. 

Bemutatjuk az akkreditáció legfontosabb tudnivalóit, a pályázati dokumentációt, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokat kiemelt figyelmet fordítva a stratégiai projektszemlélet és az Erasmus-terv kialakítására. Az élő chat funkciónak köszönhetően pedig azonnal választ kaphatnak kérdéseikre.

Két időpontban kerül megrendezésre a webinárium, ugyanazon tartalommal: 2020.09.24. csütörtök, 14:00-17:00 és 2020.09.30. szerda, 14:00-17:40.
Szeptember 30-án kiegészítő programmal a jelenleg szakképzési mobilitási tanúsítvánnyal rendelkező intézmények számára.

A webinárium ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelen regisztráció a szeptember 24-i webináriumra vonatkozik.
A regisztrálók e-mailben fogják megkapni a webináriumhoz való csatlakozás linkjét és útmutatóját.
A regisztráció határideje: 2020.09.23.

Amennyiben a szeptember 30-i webinárium érdekelné, kérjük kattintson erre a linkre és végezze el regisztrációját.

Utolsó módosítás: 2020.09.16.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány