Világegyetemista meetup - Online

A Tudományos eredmények a nagyvilágból II. kötetbemutató rendezvénye.

Időpont: 2020.10.27.
Helyszín: Zoom

A robotok hamarosan elveszik a munkánkat. Fogyasztási szokásainknak köszönhetően szépen lassan kinőjük a Földet. Digitalizált világunkban már személyazonosságunk sincs biztonságban.

De pánikra semmi ok!

Az egyetemisták új generációja, a Világegyetemisták, nem ismernek határokat, nemzetközi környezetben keresik a megoldásokat. A Campus Mundi ösztöndíjprogram segítségével külföldi egyetemeken és cégeknél, interkulturális csapatban dolgoztak izgalmas témákon. Most megosztják velünk kutatási eredményeiket, élményeiket és tapasztalataikat.

2020. október 27-én a Világegyetemista Meetup-on a Tudományos eredmények a nagyvilágból 2. c. kötet szerzői mutatják be Campus Mundi ösztöndíjas időszakuk alatt végzett kutatásaik eredményét és mesélik el történetüket.

Program

16:45-17:00 Érkezés, regisztráció
17:00-17:05 Köszöntő
17:05-17:10 Campus Mundi tájékoztató
17:10-17:15 Technikai információk 
17:15-18:00

Felszín alatt a lényeg

Legyen szó hidak tervezéséről, nagyvállalatok társadalmi projektjeiről vagy az élelmiszer-pazarlással kapcsolatos tudásunkról; jó, ha néha a felszín alá nézünk.

17:15-17:30

Legyél te is ÉTELmentő! – tények és tévhitek az élelmiszer-pazarlásról
László Veronika

17:30-17:45

Horpadások és domborodások – biztonságos hídtervezés a gyakorlatban
Illés Zsombor

17:45-18:00

Társadalmi felelősségvállalás kibontakozása eltérő kultúrákban
Tóth Amadea

18:00-18:10 Marik Laura akusztik
18:10-19:10

Milyen jövő vár ránk?

A történettudomány nemcsak pusztán múltunk feltárásával foglakozik. Fontos célja jelenünk megértése, hiszen ezáltal hozzásegíthet jövőnk várható kimenetelének megfejtéséhez is. A világegyetemisták utána jártak, múltunk eseményei és az elmúlt évek technológiai vívmányai milyen hatással lehetnek jövőnkre.

18:10-18:25

A Szovjet-Örményország sorsdöntő pillanatai
Récsei Péter

18:25-18:40

A krétai zsinat előzményei – az összortodox lelkület kialakulása
Szaplonczay Máté

18:40-18:55

Pénzt vagy életet - A kriptovalutától a személyazonosság védelemig
Német Réka

18:55-19:10

A munka jövője és a jövő munkája
Boncz Bettina

19:10-19:15 Szünet
19:15-19:35

Szolnokról Manhattanbe
Marik Laura énekesnő Campus Mundi élményei

19:35-20:00 Program zárása, sorsolás

A Világegyetemista Meetupról további információkért kövesd a Campus Mundi Facebook oldalát!


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Foglalkozás / beosztás*Részt vett-e már Campus Mundi ösztöndíjprogramban?*


Honnan értesült az eseményről?*
A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2020.10.19.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány