Határtalan hatás - Sikeres mobilitási projektek a felsőoktatási szektorban - online

Műhelymunka Erasmus+ projektmegvalósítókkal (KA103, KA107, KA203)

Időpont: 2020.10.15.
Helyszín: online platform - Zoom

Az idei Erasmus+ disszemniációs konferencia kapcsolódó rendezvényeként, az Erasmus Days programsorozat keretében szervezett műhelymunka alkalmával remek lehetőség nyílik rá, hogy megismerkedhessenek a felsőoktatási szektor sikeres mobilitási projektmegvalósítóinak tapasztalataival. 

Előadók:

A műhelymunka során előadóink bemutatják intézményük jó gyakorlatait a menedzselt Erasmus+ projektek kapcsán, beszámolnak ezek intézményre, illetve a nemzetköziesedésre gyakorolt hatásairól, a projektek közti szinergiákról.

A résztvevők többek között arra is választ kapnak majd, hogy:

  • Mitől sikeres egy mobilitási projekt?
  • Hogyan járul hozzá a felsőoktatási intézmények nemzetköziesítési folyamataihoz egy jól megvalósított stratégiai partnerségi együttműködés?
  • Milyen szinergiák valósulhatnak meg a különféle projektek között?

Regisztráljon a rendezvényre, ha Ön is szeretne sikeres Erasmus+ projektmegvalósító lenni! 

Utolsó módosítás: 2020.10.20.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány