Európai Szolidaritási Testület – Szervezetek találkozója 2020

A Tempus Közalapítvány az Európai Szolidaritási Testület keretében aktív támogató és fogadó szervezeteknek szervez találkozót.

Időpont: 2020.12.01. - 2020.12.04.
Helyszín: online

A találkozó célja, hogy az Európai Szolidaritási Testület önkéntes és foglalkoztatási projektjei területén tevékeny szervezetek képviselői, koordinátorai találkozzanak egymással és a nemzeti iroda munkatársaival, és kialakulhasson egy párbeszéd a sikerek, nehézségek és problémák mentén annak érdekében, hogy kiemelkedő projektek valósulhassanak meg. 

A találkozót december 1-2-án 13:00-15:30 között, 2020. december 3-4-én 9:30-12:00 között tartjuk!

A találkozó célkitűzései: 

  • információátadás a nemzeti iroda részéről azzal kapcsolatban, hogy az új programidőszak (2021-2027) milyen változásokat hoz, milyen újdonságokat és lehetőségeket nyújt a szervezeteknek – kiemelten fókuszálva a Minőségi Tanúsítvány megújításának folyamatára és szerepének változására;
  • technikai és gyakorlati segítségnyújtás sikeres projektek megvalósításához;
  • tapasztalatcsere, hogy a szervezetek képviselői megoszthassák jó gyakorlataikat egymással, illetve a nemzeti iroda munkatársaival együtt keressenek válaszokat a nehézségekre, elakadásokra – kiemelten fókuszálva a COVID-19 járványhelyzet okozta nehézségekre a fiatalok támogatása és fogadása területén;
  • annak elősegítése, hogy a szervezetek képviselői megismerhessék egymás munkáját és aktív közösségként tudjanak összekapcsolódni, akár a találkozót követő időszakban is. 

2020. december 3-án valósul meg a Solidarity: ON eseményünk, amely a találkozó részét képezi. A rendezvény lehetőséget biztosít jó példák megismerésére és arra, hogy közösen ünnepelhessük meg a 2020-as közös munkát és az önkéntességet. Az eseményre idén online formában kerül sor! Részletek és regisztrációs link hamarosan! 

 

Részvétel részletei:  

  • A részvétel ingyenes, ugyanakkor feltétele a program teljes időtartamán való aktív részvétel. 
  • Egy szervezettől többen is jelentkezhetnek. Célunk, hogy minél több szervezet részt tudjon venni a találkozón, ezért túljelentkezés esetén a szervezetektől 1-1 főt tudunk fogadni.
  • Biztatunk minden szervezetet, amely a közelmúltban szerezte meg a Minőségi Tanúsítványát, hogy képviseltesse magát a találkozón, bővítse tudását, ismerje meg a többi Magyarországon aktív szervezet munkáját, jó gyakorlatait és kérdéseit.
  • Az új szervezetek mellett a tapasztalt szervezetek képviselőit is várjuk egy közös gondolkodásra, az új programidőszak kihívásainak és lehetőségeinek megismerésére, illetve örömmel vesszük, ha ezen szervezetek munkatársai megosztják az elmúlt év tapasztalatait, nehézségeit, sikereit.
     

Jelentkezési határidő: 2020. november 20. 8:00
 

A programmal kapcsolatos kérdéseitekkel keressétek Kiss Andreát vagy Molnár Annamáriát az alábbi elérhetőségeken:

andrea.kiss{kukac}tpf.hu, +36 1 237 1300 / 349

annamaria.molnar{kukac}tpf.hu, +36 1 237 1300 / 266
 

Bízunk abban, hogy sok szervezettel találkozunk!

Utolsó módosítás: 2020.10.26.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációdat, amelynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítünk.

Tagja vagy már a pályázókat összefogó Facebook csoportunknak? Ha nem, csatlakozz az Erasmus+ ifjúság és ESC pályázók csoporthoz! A beugró kérdésekre ne felejts el válaszolni, a kérelmet csak ennek fejében fogadjuk el.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány