CEEPUS információs és pályázatíró webinárium

A Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram (CEEPUS) célja, hogy a felsőoktatás területén együttműködő partner intézmények között lehetővé tegye hallgatói és oktatói mobilitások lebonyolítását, nyári egyetemek, valamint hallgatói szakmai kirándulások szervezését, támogassa a hosszú távú szakmai együttműködések kialakulását a térségben, ezzel elősegítve Közép-Európa stratégiai szerepének erősödését.

Időpont: 2020.11.20. 10:00-13:00
Helyszín: Online felület

A Tempus Közalapítvány / CEEPUS Magyarországi Iroda információs és pályázatíró webináriumot szervez a 2021/2022-es tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. A rendezvényen áttekintjük a CEEPUS program általános tudnivalóit, a pályázat megírásához szükséges legfontosabb ismereteket, bemutatjuk a pályázati felületet, jó gyakorlatokat osztunk meg a pályázatírással kapcsolatban, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit. A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában.

ELŐADÁSOk anyagai:
A CEEPUS program kontextusa az Európai Felsőoktatási Térségben

Általános tudnivalók a CEEPUS programról

Csatlakozás meglévő hálózathoz - tippek és jó gyakorlatok

Új hálózati pályázat beadása/meglévő hálózat hosszabbítása - tippek és jó gyakorlatok

A hálózati pályázatok bírálata - szakértői észrevételek a pályázatokról
 

A pályázatok beadási határideje: a hálózati pályázatokat 2021. január 15. 23:59 óráig kell benyújtani a Központi CEEPUS Iroda honlapján: www.ceepus.info.
 

Kiket várunk a rendezvényre?

A pályázatíró webináriumra elsősorban az új hálózati pályázat beadását tervező érdeklődőket várjuk a felsőoktatási szektorból (oktatók, szakgazdák, tanszékvezetők), de a részvétel különösen ajánlott mindazon hálózati koordinátorok számára is, akik az elmúlt tanévekben tartaléklistás, elutasított vagy pályázat benyújtását megkezdett hálózatokban érdekeltek. 

Örömmel várjuk az előzetes témafelvetéseket, kérdéseket anonim módon ezen a linken, hogy minél inkább a résztvevők igényére tudjuk szabni a programot. 

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 

Regisztrációs határidő: 2020. november 19. éjfél
 

A programváltozás jogát fenntartjuk. 

Ne maradjon le a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Utolsó módosítás: 2020.11.20.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány