Aktív tanulás az online térben műhelymunka

A digitális ifjúsági munka olyan, mint a fából vaskarika - vagy talán mégsem? Hogyan lehet innovatív mindaz, amit online meg lehet valósítani? A program részeként tanórán és azon kívül használható játékokat, interaktív online gyakorlatokat próbálunk ki, amivel a fiatalok bevonását lehet növelni, az aktivitást erősíteni.

Időpont: 2020.12.15. 12:45-16:00
Helyszín: Online - Zoom

A műhelymunka során olyan gyakorlatokat és módszereket mutatunk be, amelyekből a résztvevők képesek lesznek építkezni, és azokat a saját fejlesztési folyamataikba, foglalkozásaikba beépíteni.

Inspiráljuk és segítjük a résztvevőket abban, hogy a hétköznapokon, személyesen használt gyakorlatok egy részét át tudják ültetni az online térbe. A játékos, saját élményen alapuló online gyakorlatok támogatják a figyelem megtartását, a bevonódást, aktivitást és segítik a fiatalok tanulási folyamatait hatékonyabbá tenni.

Kiket várunk a programra? Fiatalokkal foglalkozó szakembereket, képzőket, pedagógusokat, andragógusokat, szociális munkásokat, ifjúságsegítőket, önkéntes koordinátorokat, közösségszervezőket.

Max. létszám: 35 fő (a jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni)

Jelentkezési határidő: 2020. december 10. csütörtök éjfél

Program

 

12:45-13:00 Zoom szoba megnyitása, gyülekezés, technika kipróbálása igény szerint, informális tér
13:00-13:30 Program kezdés: Kapcsolódás, egymás megismerése interaktív gyakorlatokon keresztül
13:30-14:30 Tanulásban, tanításban használható digitális, online felületek a gyakorlatban
14:30-14:45 Szünet
14:45-15:15 Játékosítás, offlineból online 
15:15-15:45 Év végi közösségszervezés, online esemény ötletek és kérdezz-felelek
15:45-16:00 Zárás, visszajelzés

 

Utolsó módosítás: 2020.12.12.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány