Intézményi információs nap

A Tempus Közalapítvány Study in Hungary egysége A Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2021/2022-es tanévére való felkészülés címmel intézményi információs napot szervez 2021. január 20-án. Az esemény célja aktuális információk megosztása a két ösztöndíjprogram kapcsán, illetve a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Időpont: 2021.01.20. 13:00-15:30
Helyszín: Zoom

Az esemény célja aktuális információk megosztása a Stipendium Hungaricum és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram kapcsán, illetve a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Programterv

Tematika Idő cím/téma előadó
  13:00-13:10 Köszöntő, aktualitások Dobos Gábor
Study in Hungary egységvezető
Stipendium Hungaricum 13:10-13:30 Teendők és határidők az SH hallgatói pályázatok benyújtása után Kelemen Szilvia
pályázati koordinátor
13:30-13:50 A Működési Szabályzat és a Végrehajtási Útmutató módosítása az SH-ban Csekei László
Study in Hungary egységvezető-helyettes
13:50-14:15 Slido kérdések megválaszolása + helyszíni kérdések, válaszok I.   
  14:15-14:25 Kávészünet  
Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 14:25-14:45 Új ösztöndíj a felsőoktatásban: elindult a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram Csekei László
Study in Hungary egységvezető-helyettes
14:45-15:00 A célcsoport igényei – egy felmérés eredményei Hlavatý Ildikó
szenior pályázati koordinátor
15:00-15:25 Slido kérdések megválaszolása + helyszíni kérdések, válaszok II.  
  15:25-15:30 Zárszó Csekei László
Study in Hungary egységvezető-helyettes

Az esemény Zoom felületen kerül megrendezésre, az ehhez tartozó linket a regisztrációt követően kapja meg minden visszaigazolt résztvevő.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

A létszám betelt, már csak várólistára tudunk jelentkezéseket elfogadni!


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2021.01.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány