Pályázatíró webinárium az új Erasmus+ program együttműködési partnerségek típusáról a szakképzési szektorban (KA220-VET)

Az Erasmus + program most induló (2021-2027), második szakasza továbbra is nyújt lehetőséget az egymástól tanulásra, a jó gyakorlatok cseréjére, közös az innovációk fejlesztésre, jó megoldások átvételére és alkalmazásának megalapozására intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten.

Időpont: 2021.04.12. 13:00-15:30
Helyszín: Zoom

A pályázatok beadási határideje: 2021. május 20. déli 12:00 (brüsszeli és budapesti helyi idő szerint)

A rendezvény fő célja az új programszakasz sajátosságainak bemutatása, ismerkedés az együttműködő partnerségek (cooperation partnership) pályázattípus frissített keretrendszerével, a megújult pályázati felülettel, a megváltozott pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A pályázatíró szemináriumon való részvételhez ajánlott, hogy a résztvevők ismerjék a 2021-as Erasmus+ útmutató együttműködő partnerségekre vonatkozó részeit.

Lehetőségük van az új pályázati űrlap (KA220-VET) statikus verziójának letöltésére is


Előadások anyagai:

Új hangsúlyok Erasmus+ programban: a 2021 évi felhívás célja, prioritásai
Az új ’együttműködő partnerségek’ (KA220-VET) feltételrendszere
Intézményi regisztráció és a megújult pályázati űrlap
Pénzügyi tudnivalók
Kérdések

Utolsó módosítás: 2021.04.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány