Pályázati információs nap az Erasmus-akkreditációról a szakképzés, köznevelés és felnőtt tanulás szektorban

A Tempus Közalapítvány pályázati információs napot szervez az Erasmus-akkreditációról a szakképzés, köznevelés és felnőtt tanulás terén.

Időpont: 2021.09.23. 13:00-17:00
Helyszín: online platformon keresztül, a technikai feltételek megléte esetén, a bejelentkezés bárhonnan lehetséges, csak arra alkalmas készülék és élő internet kapcsolat kell hozzá

2021 őszén második alkalommal lehet pályázni Erasmus-akkreditációra. Az akkreditációs pályázati forma azt jelenti, hogy az akkreditációt elnyerő pályázó intézmények/szervezetek az akkreditáció elnyerését követő évtől (tehát jelen esetben 2022-től) egyszerűsített keretek között pályázhatnak Erasmus+ mobilitási projekt megvalósítására. Mindehhez megalapozott stratégiát kell kidolgozniuk (2-5 évre szóló Erasmus-terv). Az akkreditáció elnyerését célzó pályázat idei beadási határideje: 2021. október 19. déli 12 óra.

A rendezvényen bemutatjuk az akkreditáció legfontosabb tudnivalóit, a pályázati dokumentációt, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokat, kiemelt figyelmet fordítva a stratégiai projektszemlélet és az Erasmus-terv kialakítására. Az élő chat funkciónak köszönhetően pedig azonnal választ kaphatnak kérdéseikre.

A webináriumon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrálók e-mailben fogják megkapni a webináriumhoz való csatlakozás linkjét és útmutatóját.

A regisztráció határideje: 2021. 09. 23. 11 óra

 

Elhangzott előadások anyagai:

 

Utolsó módosítás: 2021.09.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány