Europass-Erasmus+ Karriernap

Az ingyenes Europass – Erasmus+ Karriernapon online előadások keretében szakemberek segítségével vezetünk végig az álláskeresés, felkészülés és karriertervezés lépésein!

Időpont: 2021.11.03. 10:00-14:00
Helyszín: Zoom

Érdekel, hogy mik az online munkaerőpiac sajátosságai? Kíváncsi vagy, hogy miben tűnnek ki a Z generációs fiatalok a pályakezdéskor? Szeretnél többet megtudni az Europass szolgáltatásairól vagy a diploma utáni Erasmus+ szakmai gyakorlatról? Itt az alkalom, hogy jobban megismerd a lehetőségeidet, ezáltal pedig tudatosan és felkészülten vághass bele az álláskeresésbe!

Mi vár rád az Europass-Erasmus+ Karriernapon?

  • Álláskeresési és önismeret: Építsd fel a sikeres én-márkádat és a karriertervedet! Segítünk, hogy jobban megismerhesd önmagad, valamint azokat a kompetenciáidat, amelyekkel kiemelkedhetsz az álláspiacon!
  • Lépj előre az Europass segítségével: Ismerd meg, hogyan találhatsz rá a legjobb álláslehetőségekre a megújult Europass segítségével!
  • Diploma utáni szakmai gyakorlat Erasmus+ ösztöndíjjal: A legtöbb munkahelyen elvárás az álláshirdetésre jelentkezővel szemben, hogy már rendelkezzen valamilyen munkatapasztalattal. Lépj ki úgy a nagybetűs életbe, hogy emiatt már nem kell aggódnod! Az Erasmus+ ösztöndíjjal akár végzés után is részt vehetsz külföldi szakmai gyakorlati programban. Kerülj képbe a lehetőségeiddel!
  • Z-generáció a munkaerőpiacon: Miben más a Z-generáció a pályakezdéskor és a munka a világában? Milyen sajátosságok határozzák meg a szerepüket a munkaerőpiacon? Ismerd meg a Z generáció sajátosságait! 
  • Biztonságos munkavállalás - Így segít az EURES: Tudj meg mindenta biztonságos munkavállalásról és az Európai Foglalkoztatási Szolgálati további lehetőségeiről! Mire érdemes figyelni külföldről való hazatérés során? Mi a legbiztosabb módja annak, hogy elkerüld a feketemunkát? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz!

Programterv*

10:00-10:05 Köszöntő: Szabó Csilla, kommunikációs igazgató – Tempus Közalapítvány
10:05-11:15 Álláskeresés és önismeret: Morvai Brigitta, branch manager - Randstad Hungary
11:15-11:25 Lépj előre az Europass segítségével: Kárpáti Nelli, junior referens – Nemzeti Europass Központ – Tempus Közalapítvány
11:25-11:35 Diploma utáni szakmai gyakorlat Erasmus+ ösztöndíjjal: Pálinkási Réka, pályázati koordinátor Tempus Közalapítvány
11:35-11:40 online kávészünet
11:40-12:20 Biztonságos munkavállalás - így segít az EURES: Molnárné Hegyi Eszter, EURES-tanácsadó - Európai Foglalkoztatási Szolgálat
12:20-13:00 Az online munkaerőpiac sajátosságai: Szemán Zoltán - Cvonline.hu
13:00-13:55 Z generáció a munkaerőpiacon: Filáj Gábor, ügyvezető igazgató, business coach - Umbrella Consulting Kft.
13:55-14:00 Elköszönés, zárás

*a programváltozatás jogát fenntartjuk

Vegyél részt az eseményen, és lépj előre a tudatos karrierépítésben! 

Kérdésed van? Itt felteheted: europass@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2021.11.08.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány