Európai Szolidaritási Testület Szervezetek találkozója 2021.

A Tempus Közalapítvány az Európai Szolidaritási Testület keretében aktív fogadó, illetve támogató szervezetek számára szervez találkozót.

Időpont: 2021.12.02. 2021.12.03.
Helyszín: Corvin Hotel Budapest (1094 Budapest, Angyal utca 31.)

A találkozó kiemelt célja, hogy az Európai Szolidaritási Testület önkéntes projektjeinek megvalósításában részt vevő szervezetek képviselői, koordinátorai találkozzanak egymással és a nemzeti iroda munkatársaival, és kialakulhasson egy párbeszéd a sikerek, nehézségek, problémák mentén annak érdekében, hogy minél sikeresebb projektek valósulhassanak meg.

A találkozó célkitűzései:

  • információátadás/összegzés a nemzeti iroda részéről az Európai Szolidaritási Testület új programjának újdonságairól, változásairól, új lehetőségeiről, illetve technikai és gyakorlati segítségnyújtás a sikeres projektek megvalósításához;
  • tapasztalatcsere megteremtése, hogy a szervezetek képviselői megoszthassák jó gyakorlataikat egymással, illetve a nemzeti iroda munkatársaival együtt keressenek válaszokat a nehézségekre, problémákra;
  • annak elősegítése, hogy a szervezetek képviselői megismerhessék egymás munkáját és aktív közösségként tudjanak összekapcsolódni a munkájuk során, akár a találkozót követő időszakban is.

2021. december 2-án valósul meg a Solidarity: ON nyilvános rendezvényünk, amely ugyancsak a találkozó részét képezi kapcsolatépítési és közös találkozási lehetőségként, valamint lehetőséget biztosít, hogy közösen ünnepelhessük meg a 2021-es közös munkát.

Részvétel részletei: 

A részvétel ingyenes, ugyanakkor feltétele a program teljes időtartamán való aktív részvétel. A szállás és étkezés minden résztvevő számára biztosított, igénybe vétele pedig ajánlott (Budapesten élők számára is). A találkozó kiemelt célja a kapcsolatépítés és a tapasztalatcsere, amelyre kiváló lehetőséget biztosít a közösen eltöltött kötetlen idő az étkezések, illetve az este folyamán is.

A részvétel feltétele magyar vagy uniós szinten elfogadott, a rendezvény időpontjában érvényes védettségi igazolvány megléte és a helyszínen való bemutatása. 

Az utazási költséget utólag megtéríti a Tempus Közalapítvány, amelynek a módjáról és feltételeiről a résztvevőknek később küldünk információt.

Egy szervezettől többen is jelentkezhetnek. A maximális létszám 30 fő. Célunk, hogy minél több szervezet részt tudjon venni a találkozón, ezért túljelentkezés esetén a szervezetektől 1-1 főt tudunk fogadni.

Biztatunk minden szervezetet, amely a közelmúltban szerezte meg a minőségi tanúsítványát, hogy képviseltesse magát a találkozón, bővítse tudását, ismerje meg a többi Magyarországon aktív szervezet munkáját, jó gyakorlatait és kérdéseit.

Természetesen a tapasztalt szervezetek képviselőit is várjuk egy közös gondolkodásra, az új program lehetőségeinek átbeszélésére, és örömmel vesszük, ha ezen szervezetek munkatársai megosztják a tapasztalataikat, a kihívásokat és a sikereket.

Jelentkezési határidő: 2021. november 10.
 

A programmal kapcsolatos kérdéseitekkel keressétek Kiss Andreát vagy Molnár Annamáriát az alábbi elérhetőségeken:
andrea.kiss@tpf.hu, +36 1 237 1300 / 349
annamaria.molnar@tpf.hu, +36 1 237 1300 / 266

Bízunk benne, hogy sok szervezettel találkozunk!

Utolsó módosítás: 2021.11.03.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány