Solidarity:ON – A közösség ereje - Helyszínváltozás: ONLINE

Idén is vár az önkéntesség ünnepe! Előadások, workshopok révén kóstolhatsz bele a Szolidaritási Testület lehetőségeibe és ezzel együtt a közösség erejébe.

Időpont: 2021.12.02. 17:30-19:30
Helyszín: Online

Az EU önkéntesprogramja, az Európai Szolidaritási Testület lehetővé teszi, hogy 18-30 éves fiatalok önkéntesként segítsék egy szervezet vagy intézmény munkáját. Ez az interkulturális kaland kétirányú lehet: magyar fiatalok mehetnek külföldi szervezetekhez, vagy külföldi fiatalok kapcsolódhatnak magyar szervezetek, intézmények életébe. A program szolidaritási projektjei révén pedig hazai fiatalok csoportja reagálhat helyi társadalmi kihívásokra. Mi ezeket az élményeket, lehetőségeket szeretnénk megosztani veled izgalmas előadások és projektbemutatók, valamint workshopok révén!

Szervezeteddel gondolkoztok önkéntes fogadáson? Vagy 18-30 éves fiatalként szívesen tennél valami jót itthon? Esetleg tapasztalt projektmegvalósítóként mások történeteit ismernéd meg? Köztünk a helyed!

Programváltozás! A rendezvényt a vírusra való tekintettel online tartjuk meg.

Program

Szeretnéd jobban megismerni az előadókat? Kattints a linkre és olvasd el bemutatkozásokat!:)

17:30-17:45 Megnyitó beszédek (felkérés alatt)
17:45-18:00 A közösség ereje! (előadás) – Regős Judit (Szülők Háza Alapítvány)
18:00-19:15

Európai Szolidaritási Testület projektmegvalósítók beszédei (részletek a linkekre kattintva!)

Digitális módszerekkel a társadalmi befogadásért – Autifi Csoport: Autifi podcast szolidaritási projekt

Külföldi önkéntesekkel a fenntarthatóságért – Profilantrop Egyesület

Szolidaritási projekttel a médiatudatosságért – Közeljövő Színházi Nevelési Csoport: A Hét Hírei

Önkéntességgel a társadalmi részvételért – Magyar Református Szeretetszolgálat – Önkéntes Diakóniai Év Programiroda

19:15-19:30

Közösségi zenélés a Hangkeltő Alapítvánnyal

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni november 30-ig lehet.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Szervezet/intézmény/fiatalok csoportjának neve


Honnan hallottál az eseményről?*

Milyen minőségben csatlakozol hozzánk?*
A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2021.11.29.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Köszönjük, hogy regisztráltál a rendezvényre! A regisztrációd megerősítéséről a rendezvény előtt e-mailben visszajelzünk.