Tájékoztató rendezvény a Külföldi Nyelvtanulási Programmal kapcsolatban megjelenő feladatokról a fenntartóknak és az intézményeknekIdőpont: 2021.11.30. 10:00
Helyszín: Online

Tisztelt Érdeklődő!

Az információs nap keretén belül kapnak tájékoztatást a köznevelési és szakképző intézmények és azok fenntartói a 2021/2022-es Külföldi Nyelvtanulási Program által nyújtott lehetőségekről, a pályázatok benyújtásának feltételeiről és a Programmal összefüggésben megjelenő feladataikról.

Az esemény 2021. november 30. kedden 10 órától veszi kezdetét, online formában.

Kérjük, amennyiben egy intézmény vagy fenntartó képviseletében vesz részt az eseményen, úgy szíveskedjen a munkahelyi elérhetőségét (e-mail-címét) és a pontos beosztását is megadni.

Szeretettel várjuk webináriumunkra!

Utolsó módosítás: 2021.11.26.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány