ONLINE KONZULTÁCIÓ ERASMUS+ RÖVID FUTAMIDEJŰ PROJEKTEK PÁLYÁZÓINAK (KA122), SZAKKÉPZÉS, KÖZNEVELÉS, FELNŐTT TANULÁS

A konzultáció keretében lehetőség lesz kérdéseket feltenni a 2022. február 23-i határidőre a szakképzés, köznevelés vagy felnőtt tanulás területén Rövid futamidejű mobilitási (KA122) pályázat benyújtását tervezők számára.

Időpont: 2022.02.03. 9:30-11:30
Helyszín: online, zoom

A rendezvényen nem lesznek információs előadások.

Kérjük, előzetesen tájékozódjon a pályázattípus feltételrendszeréről az alábbi elérhetőségek egyikén.
Honlapunkon: erasmusplusz.hu > Pályázati lehetőségek > Köznevelés/Szakképzés/Felnőtt tanulás > Pályázati dokumentumok > 2022 - Mobilitási projektek
Január 12-i információs napon elhangzott előadásokból


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Város*

Szektor*

Milyen konkrét kérdése van a pályázattípussal kapcsolatban?*

Pályáztak az Erasmus+ program előző, 2020-ig tartó szakaszában?*
Nyújtottak be Rövid futamidejű mobilitási pályázatot 2021-ben?*
A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2022.01.18.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány