YOUTHPASS+ - AZ EGYSZERŰ ADMINISZTRÁCIÓTÓL AZ ÉRTÉKES TANÚSÍTVÁNYIG

A fél napos online műhelymunka célja, hogy együtt áttekintsük a Youthpass-hoz kapcsolódó folyamatokat, megnézzük az egyéni fejlődést tanúsító eszköz lényegi elemeit, valamint, hogy a résztvevők megismerjék és megértsék a Youthpass-hoz szorosan kapcsolódó módszereket és megközelítésmódokat, feltehessék kérdéseiket, illetve megoszthassák egymással a tapasztalataikat.

Időpont: 2022.09.07. 14:00-18:00
Helyszín: Online, Zoom

A Youthpass folyamathoz kapcsolódóan, azon belül is a tanúsítvány kitöltése során gyakran felmerül a kérdés, hogy ez egy szükséges adminisztrációs kötelesség vagy annál több, egy sok szempontból is hasznos eszköz. Ahhoz, hogy a Youthpass tanúsítvány valóban a tanulási eredmények dokumentálására szolgáló eszköz legyen, fontos, hogy megszelídítsük a szükséges fogalmakat, átlássuk és megismerjük a struktúráját és megértsük a hasznát a szervezetünk, illetve az egyén szempontjából.

A második alkalommal megvalósuló online műhelymunka célja, hogy együtt áttekintsük a Youthpass-hoz kapcsolódó folyamatokat, megismerjük a nemrég bemutatott stratégiát és az új tanúsítványokat. A program során megnézzük az egyéni fejlődést tanúsító eszköz lényegi elemeit, valamint megismerhetjük és megérthetjük a Youthpass-hoz szorosan kapcsolódó módszereket és megközelítésmódokat – ezen kívül feltehetitek a témához kapcsolódó kérdéseiteket, illetve megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat.

Az online eseményen az alábbi témákat járjuk körbe, ezekre keressük közösen a válaszokat, gyakorlati megoldásokat:

  • Tanulási helyzetek, folyamatok az ifjúsági projektek során
  • Tanulási formák (nemformális, informális)
  • Kulcskompetenciák
  • Tanulási eredmények és leírásuk
  • Tanulási eredmények és a kulcskompetenciák kapcsolata
  • Tanulási tapasztalatok átfordítása munkaerő-piaci kontextusba
  • A Youthpass honlap által kínált lehetőségek megismerése

Műhelymunkánkat azoknak ajánljuk, akik az Erasmus+ program vagy az Európai Szolidaritási Testület keretein belül ifjúsági projekteket terveznek megvalósítani, vagy a projektjük megvalósítása már folyamatban van - de akkor is hasznos lehet a részvétel, ha már van tapasztalat Youthpass területen, mert sok újdonsággal lehet megismerkedni. A műhelyen való részvétel az ifjúsági projektek tervezési szakaszában, még a pályázat benyújtása előtt is hasznos lehet.

A program a Zoom felületen valósul majd meg, melyhez a linket a műhelymunka kezdete előtt küldjük el a résztvevőknek.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 1.

További információ, részvétellel kapcsolatos kommunikáció: tca_ifjusag@tpf.hu

Vegyél részt a műhelymunkánkon, tegyük hasznossá és élővé a Youthpass tanúsítványt!

Utolsó módosítás: 2022.06.22.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány