PÁLYÁZATÍRÓ WEBINÁRIUM ERASMUS+ RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEKHEZ (KA122) KÖZNEVELÉSI ÉS FELNŐTT TANULÁSI SZEKTOROKBAN

A Tempus Közalapítvány pályázatíró webináriumot szervez Erasmus+ Rövid futamidejű mobilitási projekteket tervezők számára a köznevelés és felnőtt tanulás területén.

Időpont: 2022.08.24. 9:30-13:00-ig
Helyszín: Zoom

A webináriumon bemutatjuk az Erasmus+ program főbb változásait. Megismerkedhetnek a mobilitási pályázattípussal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal, a pályázati dokumentációval, valamint a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A webinárium keretében lehetőség lesz kérdéseket is feltenni a 2022. október 4-i határidőre a köznevelés vagy felnőtt tanulás területén pályázat benyújtását tervezők számára.

Tervezett program

9:30-12:00

 

 

 

  • Az Erasmus+ program 2022-es felhívásának legfőbb tudnivalói
  • Erasmus minőségbiztosítási szabályok (quality standards)
  • Szakértői javaslatok: Célok, mérés/értékelés, follow-up, terjesztés, beépülés
  • A pályázati űrlap áttekintése
  • Költségvetés tervezése
  • Disszemináció

12:00-12:30Párhuzamos csoportokban:

12:30-13:00 Kérdések-válaszok

 


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Melyik oktatási szektorban kíván benyújtani pályázatot?*
Nyújtott-e már be korábban KA122 típusú pályázatot?*
Kérjük, amennyiben van előzetes kérdése, tegye fel itt.

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2022.07.29.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány