PÁLYÁZATÍRÓ WEBINÁRIUM ERASMUS+ RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEKHEZ (KA122) KÖZNEVELÉSI ÉS FELNŐTT TANULÁSI SZEKTOROKBAN

A Tempus Közalapítvány pályázatíró webináriumot szervez Erasmus+ Rövid futamidejű mobilitási projekteket tervezők számára a köznevelés és felnőtt tanulás területén.

Időpont: 2022.08.24. 9:30-13:00-ig
Helyszín: Zoom

A webináriumon bemutatjuk az Erasmus+ program főbb változásait. Megismerkedhetnek a mobilitási pályázattípussal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal, a pályázati dokumentációval, valamint a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A webinárium keretében lehetőség lesz kérdéseket is feltenni a 2022. október 4-i határidőre a köznevelés vagy felnőtt tanulás területén pályázat benyújtását tervezők számára.

Tervezett program

9:30-12:00

 

 

 

12:00-12:30Párhuzamos csoportokban:

12:30-13:00 Kérdések-válaszok

Utolsó módosítás: 2022.09.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány