Erasmus+ mobilitásszervezés minőségirányítással támogatva

Az iskolák életébe egyre inkább beépül az Erasmus+ mobilitás, ahhoz azonban, hogy a mobilitás megfelelő minőségben valósuljon meg, folyamatszabályozás szükséges. A workshop áttekinti, hogy az Erasmus+ programoknak milyen minőségirányítási elemeket kell tartalmazniuk, ezekhez milyen intézményi lépések és intézkedések szükségesek, milyen követelményeket és milyen sorrendben kell figyelembe venni a folyamat megfelelő szabályozásához. A workshop során a rövidebb előadások mellett a résztvevő aktívan dolgoznak, csoportos beszélgetések és/vagy gyakorlatok keretében oldják meg a feladatokat.

Időpont: 2022.10.12. 09:30 – 16:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., VI. em. Brüsszel terem)

A rendezvény célja a minőségbiztosítási elemek beépítése az Erasmus+ projektekben. A rendezvényen a szakképzésben dolgozó oktatókat, duális képzésben dolgozó mentorokat, szakoktatókat várjuk.

Program

09:30 – 10:00 Regisztráció
10:00 – 10:30 Bemutatkozás
10:30 – 10:45 Helyzetfelmérés a MIR-rel kapcsolatban – csoportos gyakorlat
10:45 – 11:05 A folyamatszabályozás helye az intézmények minőségirányítási rendszerében – előadás
11:05 – 11:35 Az Erasmus+ mobilitás folyamatainak minőségi követelményei – előadás
11:35 – 12:00 Iskolákban megvalósuló gyakorlatok – csoportos megbeszélés
12:00 – 12:45 Ebédszünet
12:45 – 13:10 A folyamatszabályozás módszertana – előadás
13:10 – 14:10 A folyamatszabályozás tevékenységlista összegyűjtése – csoportos gyakorlat
14:10 – 14.30 Kávészünet
14:30 – 15:30 Folyamatszabályozás készítése – csoportos gyakorlat
15:30 – 16:00 Értékelés, zárás

Regisztráció határideje: 2022. október 4.

Kérdés esetén Dr. Szabó Csilla Mariannát kereshetik a csillaszabo@tpf.hu email címen.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Beosztás*

Intézmény neve*

Ágazat*

Oktatott tantárgy*

Ételintolerancia

Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány „Erasmus+ mobilitásszervezés minőségirányítással támogatva” című rendezvényen rólam kép- és hangfelvételt készítsen.*Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány „Erasmus+ mobilitásszervezés minőségirányítással támogatva” című rendezvényről készített kép- és hangfelvételt online felületein közzé tegye.*A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2022.09.20.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány