Pályázati információs nap az ERASMUS+ Program Partnerségi együttműködések (KA220) pályázati lehetőségéről a felnőtt tanulás, felsőoktatás, ifjúság, köznevelés, szakképzés szektorban - ONLINE

A rendezvény fő célja a 2021-2027-es programszakasz sajátosságainak bemutatása, ismerkedés az Partnerségi együttműködések (Cooperation partnerships) pályázattípus keretrendszerével, a pályázati felülettel, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

Időpont: 2023.01.18. 10:00-13:30
Helyszín: Zoom

A pályázati információs napon való részvételhez ajánlott, hogy a résztvevők ismerjék a 2023-as Erasmus+ útmutató Partnerségi együttműködésekre vonatkozó részeit.

Tervezett program

09:50-10:00 Technikai előkészületek, belépés
10:00-10:10 Köszöntő
10:10-11:40 A Partnerségi együttműködések (KA220) pályázati forma általános tudnivalói, feltételrendszere
11:40-12:00 Szünet
12:00- 12:40 Intézményi regisztráció és a pályázati űrlap bemutatása
12:40-13:00 Pénzügyi kérdések és válaszok
13:00-13:30 Szektorális egyeztetések

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.

Jelentkezési határidő: 2023. január 17. 12:00


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Melyik szektorban szeretne pályázni? A választás alapján kerül besorolásra a délutáni szektoros csoportokba!*Van-e korábbi tapasztalata Erasmus+ KA2 projektek tervezésében, pályázatok írásában, esetleg projektek megvalósításában?*
Amennyiben igen, milyen típusú pályázatban és milyen szerepkörben (koordinátor vagy partner)?

Milyen témára irányul a projektötlete?*

Vannak-e már partner/partnerek a kapcsolati körében, akikkel együtt gondolkodik?*
Milyen kérdésre szeretne választ kapni az infónapon?*

Egyéb visszajelzés, kérdés

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2022.11.23.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról a rendezvény előtti hetekben e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány