INTÉZMÉNYI ONLINE TÁJÉKOZTATÓ

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztési Igazgatósága tisztelettel meghívja Önt és érintett kollégáit a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramhoz kapcsolódó kötelező egészségügyi szűrővizsgálatok megkezdéséről szóló online tájékoztatóra.

Időpont: 2023.02.02. 11:00-12:00
Helyszín: Online

Az esemény célja aktuális információk megosztása a Stipendium Hungaricum és a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram egészségügyi szűréseinek e tanévi aktualitásairól, valamint természetesen a résztvevők kérdéseinek a megválaszolása. A tájékoztatón az egészségügyi szolgáltatók képviselői is jelen lesznek.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat az esemény alatti elérhető regisztrációs felület kitöltésével szíveskedjenek jelezni 2023. február 1-éig 12 óráig.

Az esemény online felületen kerül megrendezésre, az ehhez tartozó linket a regisztrációt követően kapja meg minden visszaigazolt résztvevő.

Utolsó módosítás: 2023.01.31.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány