II. Ciprusi-Magyar Felsőoktatási Webinárium 2023

Webinárium a ciprusi felsőoktatás és a ciprusi egyetemekkel való kapcsolatépítési lehetőségek iránt érdeklődők számára.

Időpont: 2023.03.30. 14:00 – 16:00
Helyszín: Online - Zoom

Tisztelettel meghívjuk
II. Ciprusi-Magyar Felsőoktatási Webinárium 2023
című rendezvényünkre
2023. március 30-án (csütörtök) 14:00–16:00-ig (CET/CEST).

A webinárium témája a ciprusi felsőoktatási struktúra megismerése, a potenciális partnerkapcsolat építési lehetőségek feltárása, a régió felsőoktatásában az elmúlt években végzett tevékenységek bemutatása, valamint a 2023. március 3-5. között megrendezett Cyprus International Education and Career Exhibition 2023 tapasztalatainak megosztása lesz.

A rendezvényen a részvétel ingyenes és nyitott minden hazai felsőoktatási intézmény munkatársa számára,
de előzetes regisztrációhoz kötött.

Az esemény munkanyelve az angol.

Regisztrációs határidő: 2023. március 28., 23:55

Az online eseményhez szükséges elérési adatokat a regisztrációt követően továbbítjuk.

Program

14:00-14:05 KÖSZÖNTŐ
14:05-14:25 A TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY EDDIGI TEVÉKENYSÉGE A RÉGIÓBAN prezentáció és beszámoló a „Cyprus International Education and Career Exhibition 2023” eseményről
14:25-14:45 MAGYAR EGYETEMEK PARTNERSÉGÉPÍTÉSI TAPASZTALATAI – magyar felsőoktatási intézmények előadásai
14:45-15:00 KÉRDÉS/VÁLASZ
15:00-15:40 CIPRUS FELSŐOKTATÁSÁNAK BEMUTATÁSA ÉS CIPRUSI EGYETEMEK BEMUTATKOZÁSAI – ciprusi felsőoktatási intézmények előadásai
15:40-15:55 KÉRDÉS/VÁLASZ
15:55-16:00 ZÁRÁS

További információ
A szakmai programmal kapcsolatos kérdés esetén a georgina.tweneboah@tpf.hu email címen, a regisztrációval kapcsolatos információkkal a rendezvény@tpf.hu email címen.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Beosztás*

Intézmény*

Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány a II. Ciprusi-Magyar Felsőoktatási Webinárium 2023 című online rendezvényen rólam kép- és hangfelvételt készítsen.*Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány a II. Ciprusi-Magyar Felsőoktatási Webinárium 2023 című online rendezvényről készített kép- és hangfelvételt online felületein közzé tegye.*Az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismertem, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.

*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.03.16.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány