INTÉZMÉNYI ONLINE INFORMÁCIÓS DÉLUTÁN

A Tempus Közalapítvány Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága online információs délutánt szervez 2023. március 27-én.

Időpont: 2023.03.27. 13:00-15:00
Helyszín: Online, Teams

Az esemény célja a programok aktuális finanszírozási kérdéseivel és a hosszabbítások kezelésével kapcsolatos információk megosztása, a felmerülő intézményi kérdések megválaszolása.

Az esemény online, Teams felületen kerül megrendezésre, az ehhez tartozó linket a regisztrációt követően kapja meg minden visszaigazolt résztvevő.

A rendezvényen az ösztöndíjprogramok koordinátorai mellett az ösztöndíjprogramok finanszírozási kérdéseiben érintett kollégákat is várjuk.

Tervezett program:
A programelemek időzítésével kapcsolatban jelezzük, hogy attól függően, hogy az első témakörhöz kapcsolódóan mennyi kérdés merül fel, a második blokk kezdési időpontja módosulhat.

13.00-13.05 Megnyitó Dobos Gábor
igazgató
Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága
13.05-13.20 Az SH hosszabbítások kezelése Dobos Gábor
igazgató
Nemzetközi Felsőoktatási Fejlesztések Igazgatósága
13.20-13.50 Kérdezz-felelek  
13.50-14.20 Az SH és DFP programok aktuális finanszírozási kérdései Peterdi Anikó
pénzügyi koordinátor
Külgazdasági és Külügyminisztérium
14.20-15.00 Kérdezz-felelek  

 

Utolsó módosítás: 2023.04.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány