ELŐREGISZTRÁCIÓ - STIPENDIUM HUNGARICUM 10 KONFERENCIA

A konferencia keretében bemutatjuk a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram elmúlt 10 évének főbb eredményeit, továbbá a felsőoktatás nemzetköziesítésében aktív döntéshozókkal, intézményvezetőkkel, oktatókkal és nemzetközi munkatársakkal közösen áttekintjük a külföldi hallgatók munkaerőpiaci szempontú felkészítésének jó gyakorlatait, lehetőségeit és kihívásait.

Időpont: 2023.06.19. 10:00-16:00
Helyszín: Danubius Hotel Helia, 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Az előregisztráció lezárult, a konferencia programjának megtekintéséhez, új regisztráció leadásához és szekció jelentkezéshez kérjük,

LÁTOGASSA MEG AZ ALÁBBI OLDALT

Utolsó módosítás: 2023.06.07.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a részvételi szándékát, melynek elfogadásáról vagy elutasításáról az elérhető helyek függvényében emailben értesítjük a regisztrációs határidőt követően.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány