E+Vitamin 2023: Online felkészítő az Erasmus+ ifjúság pályázattípusairól

Ifjúsági területen pályáznál? Egy lökés kell csupán, hogy szervezeteddel összerakjátok a legjobb projektet? Mi megadjuk az energiát a tervezéshez az E+ Vitaminnal! Csatlakozz a Tempus Közalapítvány háromnapos online felkészítőjéhez, és szerezz meg minden hasznos ismeretet és gyakorlatot a sikeres projekttervezéshez és -megvalósításhoz az Erasmus+ ifjúsági területén!

Időpont: 2023.11.08. 2023.11.10.
Helyszín: Online

A felkészítő célja, hogy a résztvevők:

 • jobban átlássák és megértsék az Erasmus+ ifjúsági terület pályázati lehetőségeit, illetve azok sajátosságait;
 • a szervezetük és célcsoportjuk szükségleteinek megfelelően, hatékony(abb)an tudják felhasználni az Erasmus+ lehetőségeit;
 • megosszák egymással tapasztalataikat, és igény szerint konzultálhassanak a pályázatokat kezelő Erasmus+ ifjúsági csoport munkatársaival is;
 • jó minőségű pályázatokat és sikeres projekteket tervezzenek és valósítsanak meg. 

A felkészítő tervezett témái:

2023. 11. 08.
(szerda)
9:00-15:00
 • projekttervezés alapjai, pályázati kategória kiválasztása és partnerség kialakítása;
2023. 11. 09.
(csütörtök)
9:00-15:00
 • tanulási folyamat megtervezése, projektmegvalósítás és projektmenedzsment;
 • az egyes pályázattípusokhoz tartozó Q&A;
2023. 11. 10.
(péntek)
9:00-13:00
 • értékelés, hatástervezés és -mérés, kommunikációs és fenntarthatósági stratégia és utánkövetés.

 

A felkészítő három összefüggő napból áll, azok tartalma egymásra épül. Az egyes programnapokon a résztvevők online kapcsolódnak be a rendezvénybe; az ehhez szükséges linket és technikai információkat a felhívás kritériumainak megfelelő jelentkezőknek küldjük el kiválasztásuk után. A résztvevőnek lehetősége van az egyes napokra külön is jelentkezni, ugyanakkor a kiválasztásnál előnyt élveznek azok, akik mind a három napon részt tudnak venni.

 A felkészítőre olyan szervezetek, intézmények, ifjúsági csoportok képviselőit várjuk, akik:

 • már rendelkeznek alapvető információval az Erasmus+ program ifjúsági területen megvalósuló pályázati kategóriákról, formai követelményeiről, és/vagy
 • nyújtottak már be pályázatot az Erasmus+ program ifjúsági területén, de a pályázatuk nem kapott támogatást, ezért javítani szeretnének a pályázat minőségén, és/vagy
 • az ifjúsági célcsoportjuk igényeinek megfelelően pályázat benyújtását és projekt megvalósítását tervezik az Erasmus+ program ifjúsági területén, és
 • akik a korábbi évek E+Vitamin eseményein még nem vettek részt.

A részvételhez fontos ismerni az Erasmus+ program ifjúsági területének pályázati feltételeit, amelyekről itt tájékozódhatsz. Az egyes napok részletes programját az esemény előtt e-mailben küldjük ki a kiválasztott résztvevők számára.

Az online felkészítésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők maximális létszáma 30 fő/nap.

Regisztrációs határidő: 2023. október 31., 12:00

A jelentkezés sikerességéről minden jelentkezőt legkésőbb 2023. november 3-ig értesítünk.

Az E+Vitamin online felkészítő kizárólag az Erasmus+ ifjúság pályázattípusairól szól. Ha az Európai Szolidaritási Testület lehetőségeire pályáznál, vegyél részt az ESC Műhely 2023. c. haladó szervezeteknek szóló offline workshopon.

(A Tempus Közalapítvány fenntartja a jogot, hogy túljelentkezés esetén a felhívásban megjelölt szempontok alapján, kiválasztás útján döntsön a résztvevők köréről és egyben várólista felállításáról.) A pályázásban érdekelt szervezetek számára ajánljuk továbbá a különböző fókuszokkal bíró, konzultáció alapú támogatói programjainkat is.

További információ:

Illés Gergő
pályázati referens
gergo.illes@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2023.11.03.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány