Regionális gondolkodás a partnerségek építésében és a hallgatótoborzásban – webinárium

A Tempus Közalapítvány szeretettel meghívja Önt és munkatársait a Regionális gondolkodás a partnerségek építésében és a hallgatótoborzásban című webináriumára.

Időpont: 2023.10.05. 15:00 – 17:00-ig (CET)
Helyszín: online, Zoom

Téma: Észak-amerikai régió, fókuszban az USA és Kanada.

A sorozat célja az érintett régiók általános bemutatása, az intézményi partnerségek és a hallgatótoborzás területén összegyűlt tudás megosztása, az ösztöndíjprogramok megvalósítása során felmerült, nemzetköziesítéssel kapcsolatos régióspecifikus témakörök megismertetése, fórum nyújtása a párbeszédhez, tudásmegosztáshoz. A webináriumon való részvétel minden hazai felsőoktatási intézmény munkatársa számára nyitott. A meghívott előadók nemzetközi, hazai és TKA szakértők. Az egyes régiók kapcsán szó esik a regionális megközelítés előnyeiről, az érintett célcsoport elérésének módjáról, a megszólítás és toborzási módszerek régiós jellemzőiről, valamint a hálózatépítés régióra szabott csatornáiról, módszeréről.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Az esemény fő nyelve a magyar. Az esetleges angol nyelvű részeket a programban jelezzük.

Jelentkezési határidő: 2023. október 4.

Az online eseményhez szükséges elérési adatokat a regisztrációt követően továbbítjuk.

Tervezett program:

15:00 – 15:10 Bevezető - 1. rész
15:10 – 15:30 A Tempus Közalapítvány eddigi tevékenységei és programjai a régióban – prezentációk
15:30 – 15:40 Kérdések és válaszok
15:40 – 15:45 Bevezető - 2. rész
15:45 – 15:58 Az Egyesült Államok felsőoktatásának bemutatása – prezentáció
15:58 – 16:10 A magyar felsőoktatási intézmények és hallgatók lehetőségei az Egyesült Államokban Fulbright szemszögből – prezentáció
16:10 – 16:40 Magyar egyetemek kapcsolatai az észak amerikai régióval – prezentációk
16:40 – 16:50 Kérdések és válaszok
16:50 – 17:00 Zárszó

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány a Regionális gondolkodás a partnerségek építésében és a hallgatótoborzásban című online rendezvényen rólam kép- és hangfelvételt készítsen.*Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány a Regionális gondolkodás a partnerségek építésében és a hallgatótoborzásban című online rendezvényről készített kép- és hangfelvételt online felületein közzé tegye.*Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.09.18.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány