Együtt a fiatalokkal! Tanuló közösség a helyi ifjúsági részvételért

Eseménysorozatunkkal önkormányzatok ifjúságügyért felelős munkatársainak, döntéshozóknak, települési ifjúsági szakembereknek és fiataloknak nyújtunk támogatást a fiatalok aktív részvételének erősítéséhez.

Időpont: 2023.10.10. - 2024.01.31.
Helyszín: 2 online esemény és egy személyes Székesfehérváron vagy Debrecenben, online mentorálás

Az Erasmus+ program egyik kiemelt prioritása a társadalmi részvétel elősegítése. Ennek érdekében a Tempus Közalapítvány fejlesztő szakmai napokat szervez települési szinten ifjúsági ügyekkel foglalkozók számára a fiatalok aktív társadalmi részvételének támogatására.

Az októberben induló eseménysorozat online és személyes műhelyei a helyi ifjúsági munka fejlesztéséhez, ifjúsági stratégia kidolgozásához, projektek tervezéséhez, megvalósításához, az európai uniós források bevonásához nyújtanak segítséget. Az események keretein belül nemzetközi fejlesztő folyamatok, együttműködések bemutatása, jó gyakorlatok megosztása, tapasztalatcsere várható. Hosszútávú célunk egymást támogató tanuló közösség létrehozása, melynek keretében a résztvevőknek mentori támogatást nyújtunk a szakmai napokat követően, és 2024 tavaszán többnapos hazai tanulmányutat szervezünk a témában.

A szakmai napokra az alábbi résztvevőket várjuk: önkormányzatok ifjúsági ügyekért felelős munkatársait, döntéshozóit, települési ifjúsági szakembereket és fiatalokat, akik aktív szerepet vállalnak/vállalnának településükön a döntéshozók, szakemberek és a fiatalok közötti együttműködésben. A minél eredményesebb részvétel érdekében egy településről legalább két különböző szereplő jelentkezését várjuk.

Az eseménysorozat a következőképpen épül fel:

A szakmai nap  I. II.a II.b  III.
Témája Együtt a fiatalokkal! Tanuló közösség a helyi ifjúsági részvételért
indító esemény szakmai műhelyek (választandó) támogató esemény
Időpontja 2023.10.10. (kedd)
9:30-15:00
2023.10.18. (szerda)
9:30-16:00
2023.10.26. (csütörtök)
9:30-16:00
2024. január
Helyszíne online Székesfehérvár Debrecen online
Mentorálási folyamat

A részvétel megkönnyítése érdekében a jelenléti szakmai napot két alkalommal, azonos tartalommal tartjuk meg. A szakmai napokon való részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött. Az eseménysorozat egyes napjai összekapcsolódnak, ezért a két online eseményen és a személyes alkalmak egyikén való részvétel szükséges. 

Jelentkezési határidő: 2023. október 1. éjfél

A jelentkezés eredményéről október 3-ig értesítést küldünk.

További információ:
Illés Gergő
pályázati referens
gergo.illes@tpf.hu

_


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Intézmény/szervezet neve*

Település*

Milyen szerepet töltesz be településeden?*
Hogyan kapcsolódik a munkád/tevékenységed az ifjúsági területhez, helyi ifjúsági ügyekhez?*

Van tapasztalatod fiatalok, ifjúsági szakemberek és döntéshozók együttműködéséről a településeden? Ha igen, kérjük, mutasd be nekünk pár mondatban.*

Mit vársz a programsorozattól, miben segítheti a munkádat?*

Szervezeteddel, csoportoddal mennyire vagytok aktívak az Erasmus+/Európai Szolidaritási Testület programjaiban?*
Mely területek érdekelnek leginkább az eseménysorozat témái közül?*
A személyes események közül melyik eseményen veszel részt?*

Honnan hallottál a rendezvényről?*


Egyéb megjegyzés, kérdés

Ételérzékenység

Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány az Együtt a fiatalokkal! Tanuló közösség a helyi ifjúsági részvételért című online rendezvényen rólam képfelvételt készítsen.*


Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány az Együtt a fiatalokkal! Tanuló közösség a helyi ifjúsági részvételért című online rendezvényről készített képfelvételt felületein közzé tegye.*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.09.07.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány