ERASMUS+ NYÍLT NAP

Az Erasmus+ program iránt érdeklődők megismerkedhetnek a pályázati lehetőségekkel, feltehetik kérdéseiket és inspiráló projektmegvalósítókkal találkozhatnak. Várjuk leendő pályázóinkat!

Időpont: 2023.10.10. kedd 14:00-17:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A Tempus Közalapítvány az október 9-14. között zajló #ErasmusDays programsorozat keretében Erasmus+ nyílt napot szervez.

A rendezvényre szeretettel várunk mindenkit, akit érdekelnek az Erasmus+ programban rejlő lehetőségek, de még nem nyújtott be pályázatot.

A nyílt nap célja, hogy az Erasmus+ program iránt érdeklődők, akik még nem indultak el a pályázás útján, csak hallottak a benne rejlő lehetőségekről, megismerhessék a programot. Tudjon meg mindent az Erasmus+ nyújtotta lehetőségekről és találkozzon sikeres projektmegvalósítókkal!

Mit kapnak azok, akik ellátogatnak a rendezvényre?

  • Hasznos információkat
  • Motivációt a pályázáshoz
  • Inspiráló projektpéldákat ismerhetnek meg
  • Találkozhatnak sikeres pályázókkal
  • Eloszlatjuk a tévhiteiket
  • Megtudhatják, miért jó az Erasmus+ az intézmény számára is
  • Megismerhetnek hasonló helyzetben lévő érdeklődőket
  • Kellő tudást és magabiztosságot a pályázáshoz

Tervezett program

13.45-14.00 Érkezés, regisztráció
14.00-14.10 Köszöntő
14.10-14.30 8 érv az Erasmus+ program mellett
Verses István, Erasmus+ programigazgató, Tempus Közalapítvány
14.30-15.10 Műhelymunka és networking I.
15.10-15.30 Kávészünet
15.30-16.10 Műhelymunka és networking II.
16.10-16.30 Kérdezz-felelek, a rendezvény lezárása
16.30-17.00 Networking

A rendezvényre regisztrálni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb 2023. október 6-ig.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Intézmény/szervezet neve*

Miért szeretne részt venni a nyíltnapon, mik az elvárásai?

Hol hallott a rendezvényről?*Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány az Erasmus+ Nyíltnap című rendezvényen rólam fényképfelvételt készítsen és a készített felvételt felületein felhasználja.*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.09.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány