Élményalapú tanulás a komfortzónán túl

Műhelymunka az informális tanulás, a társadalmi befogadás és a DiscoverEU világáról.

Időpont: 2023.10.18.
Helyszín: Tempus Közalapítvány, VI. emelet, Brüsszel terem

Ifjúsági szervezet vagy oktatási intézmény munkatársaként foglalkoztat a társadalmi befogadás témája? Esetleg egyetemi oktatóként a jövő pedagógusait, valamint ifjúsági szakembereit képzed? Netán még felsőoktatási tanulmányokat folytatsz a pedagógia, a közösségszervezés vagy ezekhez kapcsolódó tudományterületek egyikén?  

Akkor műhelynapunk téged vár!

A rendezvényen megismerheted, hogy miképpen kapcsolódik az Erasmus+ Ifjúság program legújabb lehetősége, a DiscoverEU az informális és nemformális tanulás, valamint a társadalmi befogadás témaköreihez. Továbbá megtudhatod, hogy a program révén hogyan idézhetsz elő akár te magad (vagy a környezetedben lévő szakemberek) pozitív változást a kevesebb lehetőséggel rendelkező fiatalok életében.

Program

13:00 – 13:15 Köszöntés
13:15 – 13:45 DiscoverEU és a DiscoverEU esélyegyenlőségi pályázattípus résztvevői beszámolók
13:45 – 13:55 Szünet
13:55 – 14:25 A formális, a nemformális és az informális tanulás a DiscoverEU mobilitások tükrében
14:25 – 14:45 Társadalmi befogadás a DiscoverEU világában
14:45 – 15:15 Networking
15:15 – 15:35 Bemutatkozik az Eurodesk hálózat
15:35 – 15:50 Youthpass - A nemformális és informális tanulás elismertetésének eszköze
15:50 – 16:20 Délutáni tea

A rendezvényre regisztrálni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb 2023. október 15-ig.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők


Intézmény/szervezet neve*


Milyen háttérrel érkezel a rendezvényre?*

Hallottál-e már korábban a DiscoverEU-ról?*

Milyen elvárásaid vannak a rendezvénnyel kapcsolatban?*


Hol hallottál a rendezvényről?*
Ha van valamilyen speciális étkezési igényed, kérjük, jelezd!


Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány az Élményalapú tanulás a komfortzónán túl című rendezvényen rólam fényképfelvételt készítsen és a készített felvételt felületein közzé tegye.*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.09.19.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány