Erasmus+ Speed Date Event – Köznevelési online nemzetközi partnerkereső szeminárium

A nemzetközi partnerkereső alkalomra a köznevelési szektor KA1 és/vagy KA2 pályázóit várjuk, akik a fenntarthatóság és környezetvédelem témában keresnek külföldi partnerintézményeket.

Időpont: 2023.10.12. 14:00-15:30
Helyszín: online, Zoom

Munkanyelv: angol

A Tempus Közalapítvány online nemzetközi partnerkereső szemináriumot szervez azoknak az Erasmus+ pályázóknak, akik a köznevelési szektor mobilitási (KA1) és/vagy partnerségi (KA2) pályázati kategóriájában keresnek külföldi partnert a fenntarthatóság és környezetvédelem témában.

Az online speed date esemény keretében több ország pályázóival lesz lehetőség megismerkedni és röviden beszélgetni annak érdekében, hogy a jövőben gyümölcsöző munkakapcsolat alakulhasson ki intézményeik között.

Országonként legfeljebb 5 intézmény részvétele lehetséges, a kiválasztott intézményeknek egy rövid angol nyelvű ismertetővel szükséges készülniük az eseményre, melyet egy később kiküldendő padlet linkre fognak tudni feltölteni az esemény előtt pár nappal.

A partnerkereső szeminárium munkanyelve az angol, így kérjük, hogy csak a megfelelő nyelvtudás birtokában regisztráljanak az eseményre.

Amennyiben nem lesz elegendő számú külföldi és magyar regisztrált, az esemény elmarad. A már regisztrált jelentkezőket erről emailben értesítjük.

A rendezvényre regisztrálni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb 2023. október 6-ig.

Utolsó módosítás: 2023.10.06.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány