Erasmus+ Speed Date Event – Köznevelési online nemzetközi partnerkereső szeminárium

A nemzetközi partnerkereső alkalomra a köznevelési szektor KA1 és/vagy KA2 pályázóit várjuk, akik a fenntarthatóság és környezetvédelem témában keresnek külföldi partnerintézményeket.

Időpont: 2023.10.12. 14:00-15:30
Helyszín: online, Zoom

Munkanyelv: angol

A Tempus Közalapítvány online nemzetközi partnerkereső szemináriumot szervez azoknak az Erasmus+ pályázóknak, akik a köznevelési szektor mobilitási (KA1) és/vagy partnerségi (KA2) pályázati kategóriájában keresnek külföldi partnert a fenntarthatóság és környezetvédelem témában.

Az online speed date esemény keretében több ország pályázóival lesz lehetőség megismerkedni és röviden beszélgetni annak érdekében, hogy a jövőben gyümölcsöző munkakapcsolat alakulhasson ki intézményeik között.

Országonként legfeljebb 5 intézmény részvétele lehetséges, a kiválasztott intézményeknek egy rövid angol nyelvű ismertetővel szükséges készülniük az eseményre, melyet egy később kiküldendő padlet linkre fognak tudni feltölteni az esemény előtt pár nappal.

A partnerkereső szeminárium munkanyelve az angol, így kérjük, hogy csak a megfelelő nyelvtudás birtokában regisztráljanak az eseményre.

Amennyiben nem lesz elegendő számú külföldi és magyar regisztrált, az esemény elmarad. A már regisztrált jelentkezőket erről emailben értesítjük.

A rendezvényre regisztrálni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb 2023. október 6-ig.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Intézmény/szervezet neve*

A korábbi Erasmus+ projekt címe angolul és magyarul, amelyet környezetvédelem vagy fenntarthatóság témakörében valósítottak, valósítanak meg

Hol hallott a rendezvényről?*Hozzájárulok, hogy a Tempus Közalapítvány az Erasmus+ Speed Date Event című rendezvényen rólam fényképfelvételt készíthet és a készített felvételt felületein közzéteheti.*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.09.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány