Europass – Erasmus+ Karriernap

Itt az alkalom, hogy jobban megismerd a lehetőségeidet, ezáltal pedig tudatosan és felkészülten vághass bele az álláskeresésbe!

Időpont: 2023.10.19.
Helyszín: Tempus Közalapítvány Zoom

Regisztráció

Érdekel, hogyan segít az énmárka az álláskeresésben vagy hogy hogyan tudod a leghatékonyabban feltüntetni a nemzetközi tapasztalataidat az önéletrajzodban? Érdekel, hogyan segít az Europass a karriertervezésben? Esetleg többet szeretnél megtudni a diploma utáni Erasmus+ szakmai gyakorlatról? Netalán a gap yeart töltenéd ki hasznosan?

Itt az alkalom, hogy jobban megismerd a lehetőségeidet, ezáltal pedig tudatosan és felkészülten vághass bele az álláskeresésbe!

Regisztrálj az ingyenes Europass – Erasmus+ Karriernapra, ahol online előadások keretében, szakemberek segítségével vezetünk végig az álláskeresés, felkészülés és karriertervezés lépésein!

Időpont: 2023.10.19. (10:00 - 12:15)

Regisztrációs határidő: 2023.10.17. (23:00)

Felület: Zoom

Kövesd az Europass – Erasmus+ Karriernap Facebook eseményt is, ahol további érdekességeket osztunk meg az előadókkal és a programmal kapcsolatban!

Programterv*

10:00 – 10:05 Köszöntő
10:05 – 11:00 Az Énmárka anatómiája
Szűcs Gergely (retorika tréner) 
11:00 – 11:10 Tudatos karriertervezés az Europass segítségével
Kemenár Éva (Europass junior referens - TKA)
11:10 – 11:20 Több mint egy gap year - külföldi önkéntesség mint tapasztalatszerzés
Hargitai Ágnes (Európai Szolidaritási Testület kommunikációs koordinátor - TKA)
11:20 – 11:30 Alapozd meg a jövőd Erasmus+ szakmai gyakorlattal!
Rácz Viktória (Kommunikációs munkatárs - TKA)
11:30 – 12:10 Erasmus+ szakmai gyakorlattal külföldön – amit én kaptam tőle
Hoós Dorottya (People Manager, volt Erasmus+ szakmai gyakorlat ösztöndíjas)
12:10 – 12:15 Elköszönés     

* a programváltoztatás jogát fenntartjuk

Az Énmárka anatómiája – Szűcs Gergely

Az Énmárka elsősorban nem marketing, hanem eszköz. Lehetőség arra, hogy önismereten keresztül pozícionáljuk és egyedivé, mégis hitelessé tegyük magunkat. Közben pedig felelősség is, miként a hozzánk kapcsolódókat is reprezentáljuk. Az előadás segít ezt az arisztotelészi retorikán és pszichológián keresztül részekre szedni.

Tudatos karriertervezés az Europass segítségével – Kemenár Éva

A már több mint 25 millió felhasználóval rendelkező Europass segít megtenni az első lépéseket a karrieredben! Az előadás során megtudhatod, hogyan jelenítsd meg nemzetközi tapasztalatod és elsajátított készségeid az önéletrajzodban, valamint azt, hogy hogyan tudsz kitűnni a jelentkezők közül.

Több mint egy gap year – külföldi önkéntesség mint tapasztalatszerzés – Hargitai Ágnes

Az Európai Szolidaritási Testület támogatásával 18-30 éves fiatal felnőttek önkénteskedhetnek külföldön. Bár az önkéntesség elsősorban arról szól, hogy mi adunk másoknak, ezzel egy időben sokat is kaphatunk egy ilyen élménytől. Most kiderül mit nyújthat egy ilyen tapasztalat a karrierünk szempontjából.

Alapozd meg a jövőd Erasmus+ szakmai gyakorlattal! – Rácz Viktória

A legtöbb munkahelyen elvárás az álláshirdetésre jelentkezővel szemben, hogy már rendelkezzen magabiztos nyelvtudással és valamilyen munkatapasztalattal. Lépj ki úgy a nagybetűs életbe, hogy emiatt már nem kell aggódnod! Az Erasmus+ ösztöndíjjal akár végzés után is részt vehetsz külföldi szakmai gyakorlaton. Kerülj képbe a lehetőségeiddel!

Erasmus+ szakmai gyakorlattal külföldön - amit én kaptam tőle – Hoós Dorottya

Mi motivált a jelentkezéskor? Hol és hogyan találtam munkalehetőséget és szállást Varsóban szakmai gyakorlatosként? Milyen volt az élet külföldön, miket tanultam meg a gyakornoki munkám során, és hogyan tudtam ezt később kamatoztatni? Előadásomban minderről szó esik majd.

Vegyél részt az eseményen, és lépj előre a tudatos karrierépítésben!

Kérdésed van? Itt felteheted: europass@tpf.hu

_

 

Utolsó módosítás: 2023.10.09.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány