Beszélgessünk! – fókuszban a mentális egészség

Milyen eszközökkel, módszerekkel tudod támogatni a fiatalok, ifjúsági szakemberek mentális egészségét? Hogyan tudod segíteni a saját mentális egészséged megőrzését? A beszélgetésünk fókuszában ez a kérdés áll, melyet az International Tool Fair XVII - ‘Mental Health - Minds in Motion’ című fórum jelentkezőinek, és az általuk bemutatott gyakorlatok segítségével boncolgatunk.

Időpont: 2023.10.09. 17:00 - 18:30
Helyszín: online, Zoom

Az Útitársak közösséghez (Erasmus+ ifjúság és ESC nemzetközi események résztvevőinek alumni közössége) kapcsolódó rendezvénysorozat harmadik alkalmán a mentális egészség témaköre kerül fókuszba. Az eseményre a közösség tagjain kívül további érdeklődőket is szeretettel várunk.

A rendezvény célja a bemutatni a mentális egészség megőrzéséhez és támogatásához használható eszközöket, módszereket, valamint párbeszédet indítani a mentális problémák kezelésének fontosságáról az ifjúsági munkában.

A programról hamarosan részletes tájékoztatást nyújtunk.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek határideje: 2023. október 8. éjfél.

Kérdés esetén a tca_ifjusag@tpf.hu email címen fordulhattok munkatársainkhoz.

 

Utolsó módosítás: 2023.10.04.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány