A PROFFORMANCE oktatói teljesítményértékelő- és támogató rendszer magyar verziójának bemutatója

A PROFFORMANCE konzorcium nevében tisztelettel meghívjuk Önt és kollégáit a PROFFORMANCE oktatói teljesítményértékelő- és támogató rendszer magyar verziójának bemutatójára. Az esemény a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Tempus Közalapítvány közös szervezésében kerül megrendezésre.

Időpont: 2023.11.29. 10:00-11:30
Helyszín: online, Zoom

A PROFFORMANCE projekt 6 ország minisztériumai és nemzeti ügynökségei, valamint nemzetközi szakmai szervezetek együttműködésében valósul meg. A projekt fő célkitűzése a felsőoktatási intézmények és az oktatók támogatása az oktatás-tanulás minőségfejlesztése érdekében. A projekt fő eredménye, a PROFFORMANCE Értékelőeszköz egy éve debütált a nemzetközi porondon, s immár magyar nyelven is elérhető. Az eszköz 6 tematikus területen, 4 prioritási terület (digitalizáció, nemzetköziesítés, inklúzió, fenntarthatóság) mentén, 3 (ön-, társ- és hallgatói) szemszögből vizsgálja az oktatói kompetenciákat. Az eszköz jellegzetessége, hogy különböző szinteken használható: egyénileg, intézményi- vagy intézményi egység szinten, de akár nemzetközi együttműködésekben (Európai Egyetemi Szövetségekben) is hasznosítható. Az eszköz átfogó és komplex felépítése és formatív jellege révén nemcsak iránymutatást nyújt a különböző európai és szakmai elvárások útvesztőiben, de az intézmény számára lehetővé teszi az adat- és tényalapú döntéshozatalon alapuló fejlesztések megvalósítását. Intézményvezetők, képzésfejlesztési egységek, módszertani központok használhatják a meglévő minőségbiztosítási és oktatói értékelő-támogató-ösztönző rendszerek kiegészítéseként is. A platform ingyenesen elérhető az alábbi linken: https://tool.profformance.eu/

Tisztelettel várjuk intézményük vezetőit, képzési-módszertani fejlesztésekért, minőségbiztosításért felelős munkatársait, intézetvezetőit, szakfelelőseit, oktatóit, szakértőit! A program második részében lehetőség nyílik a PROFFORMANCE eszközzel kapcsolatos kérdések feltevésére is.

Tervezett program

10.00-10.15 Köszöntők, háttér Kulturális és Innovációs Minisztérium
Tempus Közalapítvány
10.15-10.50 Bemutatók:
Profformance(+) Projekt
Profformance Értékelőeszköz Platform
Adatkezelés
Tempus Közalapítvány
10.50-11.30 Kérdések-válaszok Tempus Közalapítvány

A rendezvényen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.
A Zoom linket a regisztráció utáni visszaigazolásban küldjük el.

Utolsó módosítás: 2023.12.05.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány