Youth@Work hazai műhelymunka: társadalmi vállalkozás

A Tempus Közalapítvány az Impact HUB Budapesttel együttműködve 2023. november 24 -én hazai műhelymunkát szervez olyan szakemberek bevonásával, akik aktívan jelen vannak a Youth@Work által képviselt területeken: a fiatalok foglalkoztathatósága, tudatos munkaerő piaci jelenléte és vállalkozói készségének fejlesztése.

Időpont: 2023.11.24. 10:00-13:00
Helyszín: Impact HUB (1077 Budapest, Wesselényi utca 17.)

Évente többször megvalósítunk olyan hazai műhelymunkát a témában, ahol igyekszünk behozni és témává tenni a területen jellemző aktuális kérdést, trendet vagy bemutatni kezdeményezéseket. Az alkalmakat közös ebéddel zárjuk, ahol a kapcsolódás kerül a középpontba.

2023. november 24-én az Impact HUB koncepciója, működésmódja és kezdeményezési kerülnek majd a középpontba:

A program célja, hogy a szektorok között erősítse az együttműködést és hogy bemutasson olyan modelleket és eszközöket, amik segíthetik a jövőben az együttműködést a szektorok között. Továbbá célja, hogy elősegítse az új kapcsolatok, partnerségek együttműködését az Erasmus+ Program keretén belül és akár azon túl is.

Szeretnénk bemutatni, hogyan tud egy vállalkozás úgy működni, hogy közben első helyen az áll, hogy társadalmi hatást fejtsen ki. Az Impact Hubban olyan módszertannal dolgoznak helyi szinten, ami globálisan összekapcsolja ezeket a közösségi irodákat. Ez a hibrid működés sok lehetőséget rejt magában, amiben most betekintést lehet nyerni. Továbbá lehetőség lesz egy saját ötleten keresztül kipróbálni, hogyan jut el egy ötlet egy szikrától a megvalósításig.

Program

9:30-10:00 Érkezés, regisztráció
10:00-11:15 Ismerkedés, kapcsolódás
Bemutatkozik az Impact Hub Budapest!
11:15-11:30 Kávészünet
11:30-13:00 Egy ötlet a szikrájától a megvalósításig
Zárás
13:00-14:00 Ebéd és networking

Előadó: Vörös Éva, a Social Impact Award magyarországi koordinátora

Az esemény facilitátorai: Földi Barbara és Kiss Gergő

Részvétel ingyenes. Jelentkezési határidő: 2023. november 14.

A műhellyel kapcsolatos kérdéseddel keresd Kiss Andreát az alábbi elérhetőségeken: andrea.kiss@tpf.hu, +36 1 237 1300 / 349-es mellék.

Utolsó módosítás: 2023.11.14.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány