Online műhelymunkák a Youthpass alkalmazásához – fókuszban a társadalmi befogadás

Hallottál már a Youthpassról? Használtad már, de szeretnél többet tudni róla? Visszatérő problémákkal szembesülsz az alkalmazása során? Kevesebb lehetőséggel rendelkező fiatalokkal állsz kapcsolatban? Válaszd ki a neked szóló műhelymunkánkat, ahol kérdéseidre választ kaphatsz!

Időpont: 2023.12.14.
Helyszín: online, Zoom

Youthpass az alapoktól

Időpont: 2023. december 14. 09:30-12:00

A műhelymunka során bemutatjuk a Youthpass tanúsítvány célját, működését, felépítését, és felhasználhatóságát az ifjúsági Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület projektekben. Az eseményre elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik még nem alkalmazták az eszközt, vagy a kezdeti felhasználáskor nehézségekbe ütköztek.

Youthpass a kevesebb lehetőséggel rendelkező fiatalok tanulásának támogatására

Időpont: 2023. december 14. 13:00-15:30

Ez a műhelymunkánk azoknak a projektmegvalósítóknak szól, akik már gyakorlott használói a Youthpass tanúsítványnak és szeretnék megismerni a tudatosabb alkalmazásának lehetőségeit, akár kevesebb lehetőséggel rendelkező fiatalok esetében. Az eseményen megvizsgáljuk a Youthpass szerepét az informális és nemformális tanulás elmélyítésében, valamint a munkaerőpiaci érvényesülésben.

A program a Zoom felületen valósul majd meg, melyhez a linket a műhelymunka kezdete előtt küldjük el a résztvevőknek.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő: 2023. december 11. éjfél

További információ, részvétellel kapcsolatos kommunikáció: youthpass_hu@tpf.hu


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Telefonszám

Intézmény/szervezet neve

Intézmény / szervezet címe

Melyik műhelymunkán szeretnél részt venni?*
Szervezeteddel, csoportoddal mennyire vagytok aktívak az Erasmus+ ifjúság / Európai Szolidaritási Testület programokban?*
Milyen elvárásokkal érkezel a műhelymunkára?*

Adtál már ki Youthpasst?*

Milyen konkrét témák, kérdések, területek foglalkoztatnak? Jelöld meg azokat a területeket, amelyek különösen érdekelnek!*

Honnan hallottál a rendezvényről?*A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.11.27.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a jelentkezésedet, amelynek eredményéről néhány napon belül e-mailben értesítünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól, a legfontosabb pályázati információkról! Csatlakozz Erasmus+ ifjúság és ESC pályázók Facebook csoportunkhoz, hogy megkapd az ifjúsági szektor naprakész információit!

Üdvözlettel:
Tempus Közalapítvány