Információs nap - Erasmus+ sport szakemberek mobilitása 2024

A sikeres pályázás érdekében információs napot szervezünk pályázóinknak a sport szektor alatt benyújtható rövid futamidejű mobilitási projektek pályázati lehetőségről.

Időpont: 2024.01.10. 10:00-14:00
Helyszín: Webinárium - Zoom

A rendezvény fő célja a 2023-2027-es programszakasz sajátosságainak bemutatása, ismerkedés az az új pályázattípus keretrendszerével, a pályázati felülettel, a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A pályázati információs napon való részvételhez ajánlott, hogy a résztvevők ismerjék a 2024-es Erasmus+ útmutató vonatkozó részeit.

PROGRAM
A webináriumon szót ejtünk a pályázattípussal kapcsolatos általános, pénzügyi, technikai, disszeminációs tudnivalókról, illetve korábbi projektmegvalósítók jó gyakorlatait is bemutatjuk.

Kérdés esetén Szilágyi Róbert áll rendelkezésre alábbi elérhetőségei egyikén:

Az esemény nem sajtónyilvános.
A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Van-e korábbi tapasztalat bármilyen sport vonatkozású nemzetközi projektben?*Ha igen, kérem nevezze meg a projektet és írjon néhány szakmai részletet róla röviden:

Vannak-e már nemzetközi kapcsolatai potenciális fogadó szervezetekkel?*Ha igen, kérjük részletezze röviden:

Milyen kérdésre szeretne választ kapni a rendezvényen?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.11.30.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány