Ifjúsági projektekkel az aktív társadalmi részvételért – Középpontban a tevékenység és a téma

Információs webinárium az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázati lehetőségeiről az aktív részvétel kontextusában.

Időpont: 2024.01.23. 9:30-13:00
Helyszín: Online, Zoom

Szervezeti vagy intézményi munkatársként fiatalokkal dolgozol? Szeretnéd megtudni, milyen európai uniós pályázatok révén erősítheted az ő társadalmi részvételüket? Esetleg fiatal felnőttként szeretnél valami hasznosat tenni a témában, de ehhez támogatásra van szükséged?

Csatlakozz információs webináriumunkhoz!

Az aktív társadalmi részvétel erősítése az Erasmus+ program és a hozzá tartozó DiscoverEU lehetőség, valamint az Európai Szolidaritási Testület (ESC) egyik fő prioritása. A programok keretében kiemelt szerepet kapnak azok a kezdeményezések, amelyek lehetőséget nyújtanak a fiataloknak és a velük foglalkozó szakembereknek a társadalmi és polgári szerepvállalásra, valamint erősítik az Európai Unióhoz tartozás érzését, a szociális és interkulturális kompetenciák fejlesztését és a kritikus gondolkozást.

Rendezvényünk résztvevőjeként ismerd meg, milyen pályázattípusok érhetők el olyan szervezeteknek, intézményeknek és fiatalok csoportjainak, akik szívesen hozzájárulnának ehhez a folyamathoz!

Program

9:30-10:10 Ifjúsági projektekkel az aktív társadalmi részvételért: szakpolitikai kontextus és segítő eszközök
10:10-11:10 Az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázattípusai I.
(ifjúsági részvételi tevékenységek, szolidaritási projektek, ifjúsági cserék és önkéntesség)
11:10-11:25 Szünet
11:25-12:25 Az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázattípusai II.
(DiscoverEU esélyegyenlőségi pályázattípus, ifjúságsegítők mobilitása és kis léptékű partnerségek, valamint partnerségi együttműködések)
12:25-13:00 A projekt életútja ötlettől a beszámolásig

A Padleten beérkezett kérdések és válaszok itt érhetők el.

Utolsó módosítás: 2024.01.31.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációdat, amelynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítünk.

Csatlakozz Erasmus+ ifjúság és ESC pályázók Facebook csoportunkhoz, ha szeretnéd megkapni az ifjúsági szektor legfrissebb pályázati lehetőségeinek hírét! Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
a Tempus Közalapítvány munkatársai