TCA fórum: Tapasztalatok és jövőkép

Az esemény célja, hogy lehetőséget teremtsen azoknak, akik részt vettek a külföldi nemzeti irodák által 2021-2023 között szervezett egyéni tréning programokon (TCA-on), hogy megosszák tapasztalataikat, bemutassák az ott szerzett jó gyakorlatokat, felfedezzék az együttműködési lehetőségeket, valamint hozzájáruljanak a jövőbeli programok minőségének javításához egy egynapos rendezvény keretében.

Időpont: 2024.05.02. 09:00 – 16:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. Brüsszel terem (VI. em.)

Az eseményen beszámolunk az elmúlt évek programjairól, azok során gyűjtött visszajelzésekről, valamint áttekintjük a jövőbeli elképzeléseket és lehetőségeket.

Az esemény programja

9:00 – 9:30 Érkezés, regisztráció
9:30 – 10:00 Résztvevők köszöntése, Ice Breaker
10:00 – 11:00 TCA egyéni tréning programok prezentáció
11:00 – 11:20 Kávészünet
11:20 – 13:00 Workshop I.: TCA Time Machine – tapasztalatok és tanulságok
13:00 – 14:00 Ebédszünet
14:00 – 15:30 Workshop II.: TCA Jövőkép – építsünk a múltra
15:30 – 16:00 Záróbeszéd

Kérdés esetén Dr. Czirkl Benitához fordulhatnak a benita.czirkl@tpf.hu e-mail címen.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Intézmény/szervezet*

Beosztás*

Ágazat/Szakma (Ön által oktatott tanulók)*

Oktatott tantárgy(ak)

Ételintolerancia*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2024.03.19.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány