Iskolavezetői műhely

Szakmai program intézményvezetők, helyi oktatási vezetők, tankerület vezetők, szakképzési centrumok vezetői és projekt koordinátorok számára

Időpont: 2015.11.04.

Hogyan állíthatják az Erasmus+ program keretében megvalósuló nemzetközi projektjeiket hosszú távú intézményfejlesztési célok szolgálatába? Milyen szerepe lehet ebben az iskolavezetésnek és a stratégiai tervezésnek?

IDŐPONT 

2015. november 4. (10:00 - 15:30)

HELYSZÍN 

Tempus Közalapítvány
1077 Budapest VII. Kéthly Anna tér 1., 6. emelet, Brüsszel terem

Szakértőink előadásain keresztül többek között megismerhetik a stratégiai gondolkodás előnyeit, az Európai fejlesztési terv és szükségletelemezés fontosságát és szerepét az Erasmus+ programban. Jó példákról is hallhatnak, melyek adaptálását gyakorlatias szemléletű beszélgetések segítik, ahol számítunk a résztvevők hozzászólásaira, aktív részvételére.

A Tempus Közalapítvány iskolavezetői műhelyére elsősorban intézményvezetőket, helyi oktatási vezetőket, tankerület vezetőket, szakképzési centrumok vezetőit várjuk, de mellettük szívesen látunk projekt koordinátorokat is. Javasoljuk, hogy egy iskola, óvoda részéről, akár 2-3 fő is részt vegyen, hiszen a stratégiaalkotás az iskola, óvoda közös ügye, mely akkor lehet sikeres, ha azt az intézményből többen magukénak érzik.

PROGRAM

10.00 - 12.00

Stratégiai tervezés az oktatási és képzési intézményekben (Dr. Setényi János, Expanzió Humán Tanácsadó)

12.00 – 12.45

Szünet

12.45 – 14.15

Nemzetközi kapcsolatok az oktatás és képzés fejlesztésének szolgálatában

14.15 – 14.30

Szünet

14.30 – 15.30

Az Erasmus+ program intézményvezetőknek

 

A rendezvény ellátást (szendvicsebéd) tartalmaz.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges.  

 

REGISZTRÁCIÓ

Utolsó módosítás: 2015.11.13.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Jelentkezését köszönettel megkaptuk, annak elfogadásáról legkésőbb a rendezvényt megelőző héten emailben értesítjük.