Európa a polgárokért program pályázatíró szeminárium

A Tempus Közalapítvány információs napot szervez az Európa a polgárokért program pályázati lehetőségeiről, kiemelt figyelmet fordítva a testvérváros programra és a városok hálózatai pályázati kategóriára.

Időpont: 2016.02.03.

A rendezvény időpontja: 2016. február 3., 10.00-14.30

A rendezvény helyszíne: Tempus Közalapítvány (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.)

Testvérvárosi találkozók – testvértelepülések polgárainak találkozóját támogatja a program. A polgárok mozgósítása helyi és uniós szinteken az európai uniós politikai intézkedések megvitatására ad lehetőséget, ezzel is elősegítve a polgári részvételt az európai uniós döntéshozatali folyamatokban. Lehetőséget kínál a társadalmi szerepvállalás erősítésére és az önkéntesség népszerűsítésére európai uniós szinten.

Városok hálózatai – azon településeknek és szervezeteknek nyújt támogatást, melyek hosszú távú együttműködésben dolgoznak együtt egy közös témán, hálózatokat hozva létre, ezáltal is növelve az esélyét egy fenntartható együttműködésnek.

Az információs napon szó lesz az Európa a polgárokért programról, annak felépítéséről, prioritásairól, változásairól, valamint már korábban megvalósított jó példákról. A főként gyakorlati információkra fókuszáló rendezvényen áttekintjük a pénzügyi és a pályázat beadásával kapcsolatos tudnivalókat, a pályázati feltételeket, valamint a bírálati szempontokat, ezzel is segítve a sikeres felkészülést.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek és civil társadalmi szervezetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért program testvérváros és városok hálózatai pályázati kategóriáiban.

Tervezett program:

9.30-10.00 Regisztráció
10.00-10.30 Európa a polgárokért program eredményei, tanulságok
10.30-12.00 A program áttekintése – kiemelt figyelemmel a testvérváros programra és 
a városok hálózatai projektekre, legfontosabb változások, új prioritások, a pályázás feltételei
12.00-12.30 Szünet
12.30-13.15 Pénzügyi tudnivalók: támogatott tételek, igényelhető támogatás, utalás módja
13.15-14.00 A pályázat benyújtása (regisztráció, űrlap)
14.00-14.30 Kérdések, válaszok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvény tartalma megegyezik a 2016. február 10-i pályázatíró szemináriumának tartalmával.

 

regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

 

REGISZTRÁCIÓ

a február 3-i rendezvényre

Utolsó módosítás: 2016.02.11.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Jelentkezését köszönettel megkaptuk, annak elfogadásáról legkésőbb a rendezvényt megelőző héten emailben értesítjük.