Erasmus+ pályázatíró szeminárium - Köznevelési mobilitási pályázatok - Budapest

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok - köznevelési projektekre fókuszálva.

Időpont: 2016.11.30.

Szemináriumaink a 2017-es mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak.

A köznevelési mobilitási pályázatok a pedagógusok és az iskola dolgozóinak szakmai fejlődését támogatják nemzetközi tanulmányutakkal, de a szakképzési intézmények is pályázhatnak köznevelési mobilitási projekt megvalósítására – akár a szakképzési mobilitási projekt benyújtásával párhuzamosan is –  amennyiben az intézmény alkalmazásában álló, közismereti tárgyakat oktató pedagógusok szeretnének továbbképzésen, hospitáláson, job shadowing vagy oktatási tevékenységen részt venni.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

 • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése,
 • szakmai területek szerint ismertetjük az egyes területekre vonatkozó speciális tudnivalókat.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását.

Időpont és helyszín:

2016. november 30.

BUDAPEST

10.00 – 15.30

Tempus Közalapítvány 
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (6. emelet Brüsszel terem)

 

Program:

09.30 – 10.00

Regisztráció

10.00 – 12.20

 • Az Erasmus+ program ismertetése
 • A mobilitási projektek tervezésének alapelvei
 • Tudnivalók az intézményi regisztrációról
 • Közös gondolkodás az Európai fejlesztési terv alapjairól, az intézményi célok, igények és a projektben megvalósítható tevékenységek összefüggéseiről, ehhez kapcsolódóan intézményi jó gyakorlat bemutatása

12-20 – 13.00

Ebédszünet

13-00 – 15.30

 • A projekt tevékenységek tervezése a mobilitás előtt, alatt és után, ehhez kapcsolódóan intézményi jó gyakorlat bemutatása
 • A pályázati űrlap
 • Általános pénzügyi tudnivalók
 • Szakértői tanácsok a 2016-os pályázati év tapasztalatai alapján
 • eTwinning projektek

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

A 2017. évi pályázati kiírás részleteit itt keresse a honlapunkon: www.erasmusplusz.hu

Az elhangzott előadások diáit megtekintheti a pályázati dokumentumok között >> 2017 Mobilitási pályázatok >> Pályázati szemináriumok előadásai részben. 

 

 REGISZTRÁCIÓ

a 2016. november 30-án, Budapesten a köznevelés területén dolgozók számára szervezett pályázatíró szemináriumra

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

Utolsó módosítás: 2016.12.02.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a jelentkezését, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.