Erasmus+ Pályázatíró Szeminárium - Szakképzési mobilitási pályázatok - Budapest

Ismerje meg az Erasmus+ mobilitási pályázatokat! Hatékony projekttervezés, pályázati dokumentáció, pénzügyi és adminisztrációs szabályok, szakképzési projektekre fókuszálva.

Időpont: 2017.11.27. 10.00-16.00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet (Brüsszel terem)

Szemináriumaink a 2018-as mobilitási pályázatok elkészítésében nyújtanak praktikus segítséget leendő pályázóinknak. A szakképzési mobilitási projektek keretében a szakképzési tanulók külföldi szakmai gyakorlatra mehetnek, az oktatók külföldi szakmai tanulmányúton vehetnek részt.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy a pályázók átfogó képet kapjanak az Erasmus+ mobilitási pályázattípusról, megismerkedjenek a pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. Munkatársaink praktikus segítséget nyújtanak a pályázóknak:

  • bemutatjuk a pályázat lényegi elemeit, a támogatandó projekt tervezésétől kezdve a praktikus információkig, mint például a költségtervezés vagy az űrlapok kitöltése.

A rendezvény interaktív, az előadások mellett kiscsoportos munkában, közösen gondoljuk át a legfontosabb kérdéseket, ami hazatérve nagyban megkönnyíti majd a pályázatok megírását. 

Program:

9:30 - 10:00

Regisztráció

10:00 - 12:30

>>  Az Erasmus+ szakképzési mobilitási program ismertetése
>>  Mobilitási projektek tartalmi elemei
>>
  Projektpélda

12:30 - 13:15

Ebédszünet

13:15 - 16:00

>> Projekttevékenységek a mobilitás előtt, alatt és után
>> Általános pénzügyi tudnivalók 
>> Nyelvi felkészítés és az OLS

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlap kitöltésével.
A korlátozott férőhely miatt előnyben részesítjük azokat az intézményeket, akik újonnan pályáznak, illetve még nem rendelkeznek szakképzési mobilitási tanúsítvánnyal. Egy intézményből egy főt tudunk fogadni. 
Felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényen ellátást nem biztosítunk.

Utolsó módosítás: 2017.11.28.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


https://prezi.com/alpyniuc5ybs/erasmus-szakkepzesi-mobilitasi-projektek-tartalmi-elemei-palyazatiro-szeminarium-2017-november/?utm_campaign=share&utm_medium=copyRendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány