Innovatív oktatás-tanulás – Felsőoktatási módszertani műhely

A felsőoktatás nemzetközi fejlesztéséért díj pályázóinak jó gyakorlat bemutatói. Műhelybeszélgetés + tapasztalatcsere + módszertani tudásátadás.

Időpont: 2018.05.15. 2018.06.12.
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., 6. emelet (Brüsszel terem)

Nemzetközileg versenyképes oktatási módszerek műhelysorozat

A Tempus Közalapítvány 2018 tavaszán felsőoktatás módszertani műhelysorozatot indít felsőoktatásban oktatók, oktatásszervezők számára. A tematikus műhelyeken a 2017. évi Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj felhívásra beadott pályázatok gyakorlati-módszertani bemutatói mellett, lehetőség nyílik a bemutatott jó példák megvitatására, módszertani tapasztalatcserére és közös problémamegoldásra is.

A műhelysorozat állandó szakértője: Dr. Ollé János

A műhelyek időpontjai:

2018. május 15. 13.00-18.00 – Felsőoktatásban oktatók módszertani támogatása - Program
2018. június 12. 13.00-18.00 – Tükrözött osztályterem - Program

A jelentkezés módja és feltételei:

Regisztrációs űrlap kitöltése – mindkét műhelyre egy jelentkezési lapon lehet regisztrálni az oldal alján.
Jelentkezési határidő: 2018. június 8.

A műhelysorozat célja:

A műhelysorozat célja a magyar felsőoktatásban fellelhető jó példák - a Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj pályázati felhívásra beadott jó gyakorlatok - tematikus bemutatása, a szakmai tudás-és tapasztalatcsere számára fórum teremtése, a hálózatosodás elősegítése, együttműködések kialakításának ösztönzése. 

Online kereshető módszertani jó gyakorlat gyűjtemény 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Tempus Közalapítvány létrehozta a Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj adatbázist, mely rövid összefoglalást nyújt a megvalósított projektekről, oktatási módszerekről és tippeket ad a módszer más intézményekben való adaptálására is. A projektek rövid leírásai megtalálhatóak a Tempus Közalapítvány honlapján.

A műhelyeken való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A kurzus az Európai Bizottság támogatásával, az Európai Felsőoktatási Térség reformjának támogatása című, 574344-EPP-1-2016-1-HU-EPPKA3-BOLOGNA projekt keretében valósul meg.

Utolsó módosítás: 2018.05.22.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány