Európa a polgárokért pályázatíró

A Tempus Közalapítvány Európa a polgárokért pályázatíró rendezvényt szervez.

Időpont: 2018.06.27. 13.30-15.30
Helyszín: Tempus Közalapítvány (1077 Kéthly Anna tér 1. Greenpoint Irodaház 6.em.)

Melyek a pályázatok bírálatának szempontjai?
Hogyan kell benyújtani a pályázatot?
Mire kell figyelni az űrlap kitöltésekor?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a délután zajló, gyakorlati információkra fókuszáló pályázatíró rendezvényen. Szó lesz a pályázatok értékelésének szempontjairól, a pályázatok benyújtásának menetéről, a pályázati dokumentumokról, valamint az űrlap kitöltéséhez kapcsolódó hasznos tanácsokról.

A rendezvényre szeretettel várjuk települések, városok, helyi és regionális állami hatóságok, testvérvárosi bizottságok, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek, civil társadalmi szervezetek, valamint oktatási, kulturális és kutatóintézetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban.

Tervezett program:

13:00-13:30 Regisztráció
13:30-14:00 Európa a polgárokért – bírálati szempontok
14:00-14:40 A pályázat benyújtása
14:40-15:10 Pályázati űrlap – tippek, tanácsok a kitöltéshez
15:10-15:30 Kérdések, válaszok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Hozzájárul, hogy a fent megadott e-mail címére a Tempus Közalapítvány a jövőben értesítést küldjön hasonló témájú rendezvényeiről?*Hozzájárul, hogy jelen regisztrációs űrlapon megadott adatait a Tempus Közalapítvány jogi nyilatkozatának megfelelően kezelje a rendezvény szervezése során?*
A hozzájárulás a regisztráció feltétele.


Hírlevélre feliratkozom


Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2018.05.24.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány