Hagyományos, évente megjelenő kiadványunkban a 2014-es év legjobb oktatási-képzési projektjeiről olvashatnak interjúkat! A nemzetközi együttműködésben résztvevő projektek a hazai köznevelés, szakképzés és felnőtt tanulás területén zajlottak, kiadványunkban a projektmunka során felhalmozott élményekről és tudásokról olvashatnak izgalmas történeteket: újszerű tanítási módszerekről, kulturális és életfelfogásbeli tapasztalatcseréről, szakmai és személyes fejlődésről, valamint az egymástól tanulás élményéről.

Hamburgervizsgálat búra alatt, kamatszámolás, amikor a saját zsebpénz a tét...Hogyan segíthetjük diánkjainkat, hogy jobban megértsék az őket körülvevő világot, ami mindig előttük jár egy lépéssel? A tudatos táplálkozás, a környezettudatos gondolkodás vagy a pénzkezelés olyan képességek, amikre az alábbi nívódíjas és kiváló projektekben résztvevő diákok és fiatal felnőttek szert tudtak tenni.

S hogyan tudják magukat megvédeni az iskolai zaklatástól, az elszigeteltségtől, a kiszolgáltatottságtól? Miért fontos a fiatalok foglalkoztatásában egy külföldön szerzett szakmai gyakorlat? Hogyan lehet a fogyatékkal élők önbizalmát egy jól kiválasztott pályaorientációval megteremteni vagy épp visszaadni?

Ha mindezekről bővebben szeretne olvasni,
kiadványunkat online és letölthető formában is eléri IDE KATTINTVA!

Utolsó módosítás: 2016.10.03.