Hagyományos, évente megjelenő kiadványunkban a 2013-as év legjobb oktatási-képzési projektjeiről olvashatnak interjúkat! A nemzetközi együttműködésben résztvevő projektek a hazai köznevelés, szakképzés és felnőtt tanulás területén zajlottak, kiadványunkban a projektmunka során felhalmozott élményekről és tudásokról olvashatnak izgalmas történeteket: újszerű tanítási módszerekről, kulturális és életfelfogásbeli tapasztalatcseréről, szakmai és személyes fejlődésről, valamint az egymástól tanulás élményéről.

Levélírás egy lövészárokból, víztisztítás gyökerekkel, graffitizés legálisan? Ez nem egy reality-show, hanem néhány elem a legjobb oktatási és képzési projektek eszköztárából! Ilyen és a fentiekhez hasonló eszközökkel is segíthetjük diánkjainkat, hogy jobban megértsék az őket körülvevő világot, ami mindig előttük jár egy lépéssel...

Ízelítő a projektek sokszínű témáiból: vendéglátós tudásimport, pályakezdők lehetőségei, fogvatartottak meséi, kreatív Föld Charta. És rengeteg fontos kérdés a jövő generációja számára: Mi történik, ha valamiből túl sokat vagy épp túl keveset fogyasztunk? Miért fontos a tudatos életszemlélet: legyen szó akár a környezetünk védeleméről, a tudatos táplálkozásról vagy a felelősségteljes pénzkezelésről? Mit adhat egy-egy életúthoz egy idegen országban szerzett munkatapasztalat, miért fontos a fiatalok foglalkoztatásában egy külföldön szerzett szakmai gyakorlat? 

Ha mindezekről bővebben szeretne olvasni,
kiadványunkat online és letölthető formában is eléri IDE KATTINTVA!

 

 

Utolsó módosítás: 2016.10.03.